Horoskop opominje: Šta nikako ne smete raditi na dan pomračenja Sunca 20. marta!

Da li i vi, kao mnogi, malo strepite od pomračenja Sunca, koje će se dogoditi 20. marta 2015. godine?
Ne bi trebalo, jer to je prirodna pojava koja se dešava dva puta godišnje. Ipak, ovo neće biti sasvim obično, već najduže pomračenje Sunca u Evropi u poslednjih 16 godina.
Evo šta horoskopski znakovi mogu da očekuju tog dana!
Ovan
Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju intuicije i podsvesti upozorava da nikome ne otkrivate svoje planove. Tajna veza može biti uzrok pogoršanja odnosa s partnerom.
Bik
Sunce zaklanja Mesec u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, pa izbegavajte rasprave s partnerom, potpisivanje važnih ugovora i budite oprezniji u prometu.
Blizanci
Tačka pomračenja je u astrološkom polju karijere, zato budite oprezni u odnosima s nadređenima i poslovnim partnerima. U ljubavi možete biti opterećeni događajima iz prošlosti.
Rak
Vladalac vašeg znaka, Mesec, dominira u pojavi pomračine Sunca, što utiče na vaš ljubavni i poslovni život. Ako se bavite umetnošću, naukom, arheologijom, sportom ili medicinom, bićete uspešni.
Lav
Pomračenje Sunca, koje je vladar vašeg znaka, dogodiće se u osmom astrološkom polju strasti i novca.Opominje vas da izbegavate rizične finansijske transakcije. Možete dobiti i bračnu ponudu.

Devica
Sunce, vladalac vašeg polja intuicije, pomračeno od Meseca u kući partnerskih odnosa, nagoveštava probleme na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni početkom ili krajem znaka.
Vaga
Mesec, vladalac astrološkog polja karijere, zaklonio je Sunce koje upravlja vašim poljem neočekivanih okolnosti, što donosi dogovor o isplativom poslu s osobom na položaju.
Škorpija
Sunce pomračeno od Meseca u vašoj petoj astrološkoj kući, može dovesti do tajne romanse s nekim koga poznajete ili s kim ste nekada bili bliski.

Strelac
Pomračenje Sunca u vašem četvrtom astrološkom polju, opominje vas da izbegavate rasprave s porodicom i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.
Jarac
Pomračenje sunca, vladaoca astrološkog polja opasnosti u polju mentalnog stanja i komunikacija, upozorava vas da izbegnete nepotrebne troškove i budete oprezniji u prometu.
Vodolija
Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Sunce, pomračeno je u polju ljubavi i posla. To utiče na odnose s emotivnim i poslovnim partnerom. Budite strpljivi, jer vreme radi za vas.
Ribe
Sunce je u vašoj astrološkoj kući ličnosti zaklonjeno Mesecom, vladaocem kuće ljubavi, pa možete da uplovite u tajnu romansu s umetnikom, lekarom ili sportistom.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...