Hit jakna i suknja za proleće 2015. godine

Kožna jakna je super-trend i u 2015. godini, ali ako već imate crnu, vreme je da izaberete i jednu koja će osvežiti vaš garderober u trenu!


Modne savete je uvek bolje tražiti od kreativnih direktora nego od kreatora...
Dok će vam drugi pričati o sezoni na koju tek treba da čekamo još godinu dana - oni uvek pripremaju garderobu za dva godišnja doba unapred, kreativni direktori imaju sluha za svoje potrošače...
A njih uvek zanima najpraktičnija modna poruka - koji komadi mogu najbrže, najbolje i najekonomičnije da osveže našu garderobu!
Marisa Veb bila je na čelu kreativnih timova više moćnih brendova, a izuzetno je cenjena i kao stilistkinja.


U tom svojstvu često sarađuje i sa popularnim portalom "Who What Wear" i za njih je izdvojila 3 glavna komada koje predlaže za modno proleće 2015. godine.

Pod pretpostavkom da u ormaru imate kožnu jaknu u crnoj boji, Marisa predlaže da investirate u model u boji. Bilo da se odlučite za električno plavu, pastelno ružičastu ili jarko narandžastu, u ovakvoj jakni bićete upečatljivi.
 Drugi predlog je maksi suknja. Idealna je za večernje izlaske, ali i nešto svečanija događanja. Ona će izgledati sofisticirano i elegantno čak i u kombinaciji s običnom pamučnom majicom i kožnom jaknom.
Treća investicija za ovo proleće neka bude tunika. Ako volite popularni "boho" (boemski) stil, to će biti pun pogodak. U svakom slučaju, duža tunika odlično prikriva sitne nedostatke, a uklopiće se uz jaknu i različite vrste obuće.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...