Razmazite se i uživajte u toplini tijekom zime zahvaljujući Foreo inovaciji

 

Želite li se razmaziti i uživati u toplini tijekom zime? FOREO UFO 3 je revolucionarni poboljšani tretman lica švedske beauty-tech divizije, a podarit će vašoj koži zdrav sjaj tijekom sivih zimskih dana. Zahvaljujući njegovoj ikoničnoj tehnologiji termoterapije, možete uživati u ugodnom osjećaju topline čak i tijekom najhladnijih dana.

BEAUTY_FOREO_FOREO-LUNA_FOREO-UFO_LJEPOTA_SKIN_SKINCARE_njega-kože_magazin

FOREO UFO 3 će pretvoriti vaše iskustvo nanošenja maske na lice u luksuzni tretman s toplinom, pružajući vam sjajan, puniji izgled u nekoliko jednostavnih koraka. Termoterapija, LED svjetla, uključujući toplo crveno LED svjetlo, i umirujuće T-Sonic pulsacije pomoći će vam da duboko u kožu unesete aktivne sastojke maski, ostavljajući vam super hidratizirano lice spremno za najhladnije vremenske uvjete.

 

Osim toga, ovaj ulog u ljepotu omogućit će vam da uživate u pravom ‘spa’ trenutku iz udobnosti vašeg doma – baš kao što to rade zaljubljenici u FOREO UFO poput Victoria Beckham i Rita Ore.

 

Uparite FOREO UFO 3 s Manuka Honey Farm To Face Sheet Maskom za dodatnu njegu i hidrataciju zahvaljujući dragocjenom Manuka medu iz Novog Zelanda. Idealno za mirisno i toplinsko zimsko wellness iskustvo!

100% je vodootporan, tako da ga možete koristiti čak i dok uživate u opuštajućoj kupki. A dok ste već tu, zašto ne upotpuniti svoju zimsku rutinu njege kože toplim ugođajem posvećenom tijelu?

 

Mekana i higijenska silikonska površina FOREO LUNA 4 body, u kombinaciji s njezinim fluidnim oblicima i nježnim T-Sonic pulsacijama, odvest će vas na senzorno putovanje posvećeno vašem blagostanju, za tijelo koje je izrazito glatko, zategnuto i puno nove energije.

(modnialmanah)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO