Ovaj se modni detalj vratio na velika vrata, a obožavaju ga i slavne dame

 

NAJLONKE_CRVENE-NAJLONKE_MODA-štrample_moda

Ovaj se modni detalj vratio na velika vrata, a na vrhu trendova se namjerava i zadržati.

 

Ove sezone su se najlonke u boji vratile na velika vrata, a spoj s crvenom, hit bojom sezone, donio im je zaista ogromnu popularnost.

 

Ne samo da smo ih imali prilike vidjeti na modnim pistama već je teško bilo i proskrolati Instagramom, a da ne vidite bar nekoliko verzija zanimljivih modnih kombinacija s ovakvim najlonkama.

Crvena boja postala je veliki hit ove sezone, a da će se to itekako nastaviti i tijekom ove godine svjedoče i brojevi s pretraživača, osobito kad se radi o crvenim najlonkama.

 

Podaci s Googlea potvrđuju da se pretraga za pojmom 'crvene hulahopke' u prosincu svake godine poveća, ali ove godine situacija je nešto drugačija.

U Ujedinjenom Kraljevstvu, 'crvene hulahopke' i 'crvene čarape' dostigle su svoj rekord te je, kada su 'crvene hulahopke' u pitanju, potražnja na Googleu porasla za 82 posto u usporedbi s prosincem 2022. godine. 'Crvene čarape' pretražuju se 120 posto više nego u ovo vrijeme prošle godine.

Ista se stvar dogodila i na platformi Pinterest koja broji da se pojam 'crvene hulahopke outfit' u SAD-u pretraživao 614 posto više nego u rujnu, a 'crvene hulahopke' 355 posto više.

 

Modne influencerice su preplavile Instagram ovim odjevnim predmetom. Nosile su ga i neke slavne dame poput Haley Bieber, Due Lipe i Kylie Jenner.

(story)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO