Gljiva muhara novi je jesenski hit i velika konkurencija bundevi

 

posuđe_jesen_gljive_muhara_uredi-dom_zadovoljna_journal

Jesenski plodovi oduvijek su bili najljepša dekoracija doma. Pomoću bundeva, suhog lišća, prirodnih boja, češera i ostalih jesenskih motiva besplatno i vrlo jednostavno možemo svoj dom pripremiti za nadolazeću sezonu i uživati u bojama, mirisima i okusima ovog godišnjeg doba.

 

Mnogi će se složiti da je bundeva kraljica jeseni. Debeljuškasti jesenski plod savršen je na tanjuru i kao dekoracija, a već dolaskom prve magle razmišljamo kako je implementirati u jesensko uređenje doma.

 

Međutim, kratkim pogledom na stranice internetskih trgovina možemo primijetiti da je jedan drugi jesenski plod kraljicu ove godine skinuo s trona. Radi se o slatkim gljivama muharama, a ove jeseni možemo pronaći brojne primjere koji pokazuju da bundeva stvarno ima konkurenciju.


 

O mesnatoj muhari napisane su i pjesmice, a njezin crveni klobuk s bijelim točkicama čini je tako simpatičnom dekoracijom, posebno u kuhinji.

Na AliExpressu možete pronaći simpatični set keramičkog posuđa koji se sastoji od zdjele sa slatkom vjevericom u ulozi ručke, zdjelica, tanjura i žličica. Možete naručiti cijeli set, ali i svaki pojedinačni predmet.

Zadovoljni korisnici nisu sakrili oduševljenje ovim setom, a posebno velikom šalicom s poklopcem, za koju treba izdvojiti 19 eura te simpatičnim žlicama koje koštaju 5,44 eura.

(zadovoljna)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...