Emily Ratajkowski se na reviji Paris Fashion Weeka pojavila u 3D topu u obliku cvijeta

 

Emily-Ratajkowski_Loewe_modni-brend_moda_modna-revija_Paris-Fashion-Week_instagram_Journal

Manekenka Emily Ratajkowski u petak je prisustvovala Loeweovoj reviji na Paris Fashion Weeku noseći jedan od upečatljivijh topova ovog modnog brenda.

 

Tridesetjednogodišnja manekenka uparila je 3D botanički dizajn s opuštenim crnim hlačama i ležernom podignutom frizurom. Ovaj top je opisan više kao neki oklop koji pokriva prednji dio tijela, dok su cijela leđa otkrivena. Također, ova kreacija otkrila je i dio njezinog struka.

 

Ona je odlučila ovo neobično izdanje podijeliti i na svom Instagram profilu, gdje je u opisu pohvalila i kreativnog direktora ovog brenda Jonathana Andersona.

 

"Loewe antrijum za briljantnog Jonathana Andersona. Hvala što ste me pozvali", napisala je manekenka u objavi.

Nije prvi put da Loewe uzima ovaj neobični takozvani flamingo cvijet kao inspiraciju za odjeću. Glumica Zendaya ga je također nosila u bijeloj verziji u septembru prošle godine, dok je Kendall Jenner modelirala njihovu ogrlicu istim cvijetom.

 

Inače, modni brend Loewe je poznat po svojim neobičnim stilskim kreacijama, uključujući pufnastu bomber jaknu od 7.750 dolara koju je nosila Kendall Jenner, a koju su mnogi uporedili sa vrećom za smeće.

(klix)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...