Uz vježbu 12-3-30 kilogrami se sami tope

 

Ne morate trčati niti dizati utege u teretani da biste se dobro oznojili. Zna to i influenserica Lauren Giraldo koja je tvrdnju dokazala sa svojom vježbom po imenu 12-3-30.

 

Lauren Giraldo postala je planetarno poznata u fitness svijetu tijekom pandemije kada je na svojem TikTok profilu podijelila video s tjelovježbom po imenu 12-3-30. Priznala je da je upravo s njom istopila 14 kilograma viška i zadržala željenu figuru.

Lauren-Giraldo_vježbanje_kilogrami_mršavljenje_tik-tok_zadovoljna_journal

12-3-30 je u suštini vježba brzog hodanja. Izvodi se na traci za trčanje, a brojke u imenu označavaju postavke koje treba podesiti na uređaju. Stavite nagib na 12 stupnjeva, krećite se 3 milja na sat (4,8 kilometara na sat) i hodajte 30 minuta u komadu.

 

Kada je prvo počela izvoditi ovu vježbu ostala je bez daha već nakon dvije minute hodanja, danas ju završi bez ikakvih problema. Tijekom hodanja gleda video klipove na svojem telefonu ili sluša audio knjige i uopće ne razmišlja o tome da vježba.

 

Hoda svaki dan na traci, ili barem pet puta tjedno i osjeća se fantastično.

 

Zahvaljujući viralnosti na TikToku hodanje na traci postalo je popularno diljem svijeta, a mnogi su otkrili kako su na svojem primjeru vidjeli pozitivne rezultate. Ne samo da su stekli kondiciju, već su i ojačali mišiće i kosti, sagorjeli masnoće i izgubili kilograme.

 

Stručnjaci su se složili da je vježba 12-3-30 odličan način za sjecanje fit forme, a posebno među onima koji nemaju naviku vježbanja, te se ne snalaze u teretani s različitim aparatima. Dakako, ne morate ići u teretanu da biste isprobali ovu metodu – možete je isprobati i na kakvoj laganoj uzbrdici.

 

Imajte na umu da je vježba 12-3-30 vrlo jednostavna, ali nije lagana za izvođenje. Hod s nagibom od 12 stupnjeva je izazovan za početnike, a ne preporučuje se osobama koje imaju problema s koljenima i zglobovima.

(zadovoljna)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...