Ovom filmu se baš veselimo... Reese Witherspoon i Ashton Kutcher vraćaju se romantičnim komedijama

 

miss7_Ashton-Kutcher_Reese-Witherspoon_film_noviteti_zabava_komedija

Poznati po ulogama u više žanrova, holivudski glumci Ashton Kutcher i Reese Witherspoon vraćaju se svojim počecima u romantičnim komedijama novim filmom na Netflixu, "Your Place or Mine".

 

Netflix je ovaj mjesec potvrdio izlazak filma te kratkim videom s dvije glumačke zvijezde najavio novu romantičnu komediju na TUDUM globalnom eventu za obožavatelje prije nekoliko dana, gdje se prikazuju isječci i najave svih nadolazećih projekata na Netflixu.

Novi film režirala je i napisala Aline Brosh McKenna, a radnja prati dvoje najboljih prijatelja, Debbie i Petera, koji odlučuju na tjedan dana u potpunosti zamijeniti svoje živote, počevši od njihovih domova na istočnoj i zapadnoj obali SAD-a.

 

Uz glavne uloge koje su pripale Astonu Kutcheru i Reese Witherspoon, u filmu se još pojavljuje i Jesse Williams, publici poznat po ulozi u seriji 'Uvod u anatomiju', zatim Zoë Chao, Wesley Kimmel i Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell i Tig Notaro.

Nova romantična komedija koju s nestrpljenjem iščekujemo svoju će premijeru na Netflixu doživjeti prije Valentinova, 10. veljače iduće godine.

(miss7)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...