6 horoskopskih znakova kojima od 10.rujna pun mjesec pojačava šanse za dobitak i razvoj

 

HOROSKOP_PUN-MJESEC_NOVAC_NOVČANI-HOROSKOP

Astrolozi ističu da će za ovih šest horoskopskih znakova period punog Mjeseca u Ribama biti sjajan za novac i napredak!

 

Pun Mjesec koji je počeo 10. rujna u znaku Riba nekim znakovima Zodijaka povećava šanse za obilje i razvoj. Čak i pored retrogradnog Merkura, ovi horoskopski znakovi imat će priliku postići profesionalni uspjeh, a možda i poboljšati svoju financijsku situaciju.

 

Astrolozi ističu da će razdoblje punog Mjeseca u Ribama biti isplativo sljedećim znakovima:

 

LAV

Predstavnici ovog horoskopskog znaka imat će najviše sreće. Moguće je da će dobiti priliku za napredovanje, i to iz posve neočekivanog izvora. Na punom mjesecu Lavovi će moći završiti sve započete poslove, otplatiti dugove. Predstavnici znaka mogu sigurno uložiti svoj novac u novi posao, bit će isplativo. Transakcije s nekretninama bit će uspješne. Općenito, cijeli rujan će biti pun sreće i velikih prilika.

Lav će imati sreće i puno prililka u rujnu

 

VAGA

Vage za vrijeme punog Mjeseca očekuju razna iznenađenja. Moguće je da će im na današnji dan uspjeti ispuniti neku želju, pogotovo kada je kupovina u pitanju. Vage će se ponašati samouvjereno, zahvaljujući čemu će moći mnogo toga promijeniti u svom životu. Sve promjene koje će se dogoditi ovog dana dovest će do uspjeha.

 

STRIJELAC

Strijelci će uspjeti ugovoriti isplativ posao zahvaljujući kojem će poboljšati svoje financije. Dobivena sredstva najbolje je uložiti u neki posao koji će u budućnosti donijeti dobru zaradu. Jedino što predstavnici ovog znaka ne bi smjeli činiti je potpisivati ​​dokumente i ne donositi važne odluke dok ne prođe razdoblje retrogradnog Merkura (2. listopada).

 

RIBE

Ribe u rujnu očekuje ugodan priljev novca. Moguće je da će dobiti bonus na poslu ili dodatak za dobro obavljen posao. Moguće je da će završiti mnoge nedovršene ili davno započete poslove. Svaki eksperiment na koji se Ribe odluče ovog dana donijet će im uspjeh i sreću.

 

 Ribe očekuje ugodan priljev novca

 

BLIZANCI

Blizanci će uspjeti završiti projekt koji su davno započeli, kao i riješiti pitanje vezano za karijeru i posao. Osim toga, uspjet će naučiti nešto novo, što će im omogućiti da bolje razumiju ljude oko sebe. Razmislit će i o promjeni posla. Dan je također povoljan što se tiče transakcija i potpisivanja unosnih ugovora. Svaki napor na ovaj dan može donijeti profit.

 

ŠKORPION

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka pun Mjesec donijet će veliku zaradu. Osobito uspjeh očekuje one koji odluče pokrenuti vlastiti posao ili ostvariti svoje ideje. Mnogima će se na današnji dan povećati osnovni dohodak, a neki će dobiti i promaknuće. Sreća će se osmjehnuti onima koji se dokažu i pokažu za što su sposobni.

(story)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO