U maju 5 znakova Zodijaka očekuje ljubavni preokret... Horoskop otkriva kome će ovaj mjesec biti sladak, nježan i romantičan!

 

zodijak_horoskop_astrologija_zaljubljeni

Astrolozi predviđaju da nas u maju očekuje sladak i lijep period, posebno na polju ljubavi. Pet horoskopskih znakova posebno očekuje romantična sreća u maju 2022. godine, provjerite jeste li među njima!

 

U mnogim područjima, maj je mjesec obnove, promjena, transformacije. Jupiter završava svoj boravak u znaku Riba 10.05., što će posebno pozitivno utjecati na vodene i zemljane znakove Zodijaka.

 

Dodatnu motivaciju donosi Mars, koji je također u Ribama i Sunce u znaku Bika. Što se tiče zračnih i vatrenih horoskopskih znakova, oni će od 11. maja biti oduševljeni prelaskom Jupitera u Ovna.

 

Ovaj planetarni aspekt će ublažiti negativan utjecaj Saturna i učiniti da dobijete novu dozu sreće, energije i dinamike.

 

Pošto će maj biti mjesec ljubavi, pročitajte koje znakove Zodijaka očekuje flert i nova romansa!

 

Bik

Maj je izuzetno ugodan period za Bika. Ovo je vrijeme malih, ugodnih iznenađenja, početak dugo očekivanih promjena.

Sve će ovo naravno utjecati na raspoloženje. Bik će širiti radost i pozitivnu energiju, što će se dobro odraziti na ljubav. Bik će se šaliti, Bik će flertovati i uživati.

 

Lav

U maju ćete imati mnogo uspjeha ljubavi. Ljudi rođeni u ovom znaku osjetit će promjene u svom osobnom životu i flertovat će na raznim događanjima.

Mnogi će u maju pasti na šarm Lavova.

 

Blizanci

Završava se dug i težak period analiziranja i odlučivanja. Sve ide kako ste željeli, čak i na romantičnom planu. Blizanci su sretni, sunce im sjaji, ptice pjevaju, oni velikodušno dijele svoje raspoloženje. Flertuju, zavode, šale se, svima odgovara njihova energija.

 

Djevica

Djevica će se konačno odlučiti i napraviti težak izbor. Bit će to veliko olakšanje. Osmjesi, nova poznanstva, nježna energija, sve će se to manifestirati u maju. Djevica će šarmirati i vatreno se zaljubiti.

Možda to u početku neće sebi željeti priznati, ali srce sve samo govori.

 

Ovan

Ovaj impulzivni znak neće u maju prestati brinuti. Previše ima stvari koje treba učiniti i postoji previše prepreka.

Ali činjenica da mnogo toga ide po planu donekle će smiriti Ovna, a topli dani i financijska dobit učinit će ljude u ovom znaku toplim, slatkim, veselim i razigranim.

U maju svi znakovi Zodijaka, bez izuzetka, teško će odoljeti šarmu Ovna.

(atma)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO