Jesi li ti među 5 najvećih radoholičara zodijaka?

 

ASTRO_ANALIZE_TUMAČENJA_ASTROLOGIJA_CILJEVI_HOROSKOP_HOROSKOPSKI-ZNAKOVI_KARIJERA_POSAO_RAD_RADOHOLIČARI_MAGAZIN_ZANIMLJIVOSTI_ZODIJAK

Radoholičari su oni koji danju neumorno rade, a noću često razmišljaju o poslu, novim idejama i projektima i mozak im stalno radi toliko brzo i jako, da često zaboravljaju na svoj lični život, zadovoljstva, zdravlje, odmor i opuštanje. To može da utiče i na njihovo mentalno i fizičko zdravlje, kao i na odnose s drugim ljudima. Zato je važno da prepoznaju da moraju nekad usporiti tempo, odmarati, uživati i misliti na sebe i svoje zdravlje.

 

Jarac

 

Kada su u pitanju ljudi radoholičari, Jarčevi će uvijek biti na vrhu liste. Uvijek su vođeni ciljevima i fokusirani na svoj posao i karijeru. Oni su sjajni radnici, vrijedni su i ne žale se, čak i ako rade prekovremeno. Uvijek sebi zadaju nove ciljeve u poslu, obrazovanju, karijeri, ponekad čak zaborave da jedu ili da se posvete sebi, svojoj porodici i prijateljima.

 

Djevica

 

Djevice su najveći perfekcionisti zodijaka. Vrijedni su radnici. Oni pažljivo prate svaki detalj i žele da sve bude čisto, pregledno, savršeno. Međutim, navika da sve pokušavaju učiniti savršenim, zahtijeva mnogo truda i vremena, što itekako stvara pritisak i utiče na mentalno i fizičko zdravlje. Tako da Djevice moraju naučiti da uspore i da se opuste, te da shvate da ne postoji savršenstvo u svemu.

 

Škorpija

 

Škorpije su vrlo ambiciozne i uporne. Kada zacrtaju svoje ciljeve, uvijek se pobrinu da ih ostvare. Ništa im ne može odvratiti pažnju od tog cilja. To često remeti njihov lični život, jer ne odvajaju dovoljno vremena za porodicu i prijatelje. Posao i karijera su im na prvom mjestu, njihovi snovi i ciljevi, ali moraju znati napraviti predah i uživati u društvu prijatelja i porodice.

ASTRO_ANALIZE_TUMAČENJA_ASTROLOGIJA_CILJEVI_HOROSKOP_HOROSKOPSKI-ZNAKOVI_KARIJERA_POSAO_RAD_RADOHOLIČARI_MAGAZIN_ZANIMLJIVOSTI_ZODIJAK

Ovan

 

Ovnovi su lideri i često poslovni, uspješni ljudi. Oni su vrlo efikasni i uspješni u svom radu. Ali glavni problem kod njih je taj, što često ne mogu reći ne, čak iako to zahtijeva prekovremeni rad, izgaranje na poslu ili pretjerano opterećenje i pritisak. Ova njihova uporna i radna priroda, mnogo utiče na njihov lični život. Dakle, Ovnovi moraju naučiti da kažu ne, kako ne bi izgorjeli od posla i kako bi više odmarali i opuštali se.

 

Bik

 

Bikovi su predani, ambiciozni, analitični, uporni i realni, jer stoje čvrsto na zemlji. Uopšte se neće zaustaviti, dok ne postignu svoje ciljeve i ne učine sve da uspiju. Često iznose sjajne, ali ogromne ideje koje postaju gotovo nemoguće da se ostvare u realnosti. Dakle, oni to moraju razumjeti i naučiti da se ne razočaraju, ako nešto ne može da se ostvari.  (ultra.ba)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...