Liam Gallagher najavljuje treći studijski album

 

Singlom „Everything’s Electric“ Liam Gallagher najavljuje treći studijski album „C’mon You Know“, koji će biti objavljen krajem maja.

Prepoznatljiv glas i pojava Liama Gallagera i dalje vezujemo za brit-pop senzaciju iz devedesetih, grupu Oasis. Od 2017. godine Liam se posvetio solo karijeri. Do sada je objavio dva studijska kao i live album „MTV Unplugged (Live at Hull City Hall)“. Sva tri izdanja dosegla su vrh britanske liste albuma, a po svoj prilici taj uspjeh će ponoviti i buduće izdanje.

 

U pjesmi „Everything’s Electric“ Liam je ostvario saradnju sa Daveom Grohlom, koji je pored toga što je potpisan kao koautor, na pjesmi svirao i bubnjeve. Njihovo poznanstvo seže još iz perioda, kada su grupe Foo Fighters i Oasis bile na zajedničkoj turneji.

BRITANIJA_LIAM-GALLAGHER_LIFESTYLE_MAGAZIN_LONDON_MUZIČAR_MUZIKA_NOVA-MUZIKA_NOVA-PJESMA_ALBUM_POPULARNO_MAGAZIN

Liam Gallagher je želio da numera „Everything’s Electric“ posjeduje dinamiku singla „Sabotage“ (Beastie Boys) i eksplozivnu tenziju klasika „Gimme Shelter“ grupe The Rolling Stones.

 

Upravo objavljen singl biće premijerno izveden na ceremoniji dodjele nagrada „The Brit Awards 2022“, u Londonu.  

ultra.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO