UH, KAKO JOJ PRISTAJE: Jednodijelni kupaći J.Lo koji produžuje noge

 

moda_J-lo_latino_Jennifer-Lopez

Njoj pristaje sve! Ona može odjenuti i najriskantniji odjevni komad i zablistati. Ona je latino diva, Jennifer Lopez koja se ne boji izazovnih komada koji ponekad mogu otkriti previše. Naime, glumica i pjevačica odjenula je odvažan komad za poziranje za naslovnicu američkog magazina InStyle. U pitanju je jednodjelni kupaći kostim u boji kože koji je na rubovima ukrašen metalnim detaljima.


Ovaj model nosi potpis američke dizajnerice Norme Kamali, a karakterizira ga visoki rez u predjelu bedara. Iako ovaj model vizualno produžuje noge, istovremeno otkrivajući i mnogo kože pa ga se rijetko koja dama usudi nositi.

„Model kupaćeg kostima je prekrasan, ali ne bih se usudila nositi toliki rez. To samo ona može“, komentari su na fotografije.


Inače, razgovor za spomenuti časopis, u kojem su osvanule ove fotografije, započeo spominjanjem Lopezinog bivšeg zaručnika Bena Afflecka koji je nedavno progovorio o njoj u javnosti te se pitao ima li Jennifer kod kuće eliksir mladosti da izgleda jednako kao u vrijeme njihove ljubavi.

 „Nemam nikakve beauty tajne osim svoje linije kozmetike, a Ben je jako zabavan. I on odlično izgleda i dalje“, rekla je Jennifer.

azra.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...