Samo optimistično! Ovih 10 filmova će vam vratiti osmijeh na lice

 

filmovi_film_komedija_pozitiva_smijeh_zabava

Zaželjeli ste se pozitivnih filmova koji će vas razveseliti i vratiti vam osmijeh na lice? Za vas imamo 10 filmskih naslova koji garantirano podižu raspoloženje.

 

1. "Pjevajte na kiši"

Legendarni mjuzikl Stanleyja Donena i Genea Kellyja jedan je od najspektakularnijih klasika iz Zlatnog doba Hollywooda. Sjajna glavna glumačka trojka koju uz Kellyja sačinjavaju Debbie Reynolds i Donald O'Connor oduševit će vas fantastičnom izvedbom legendarnih songova.

 

2. "Djeveruše"

Ako ste se zaželjeli ludih ženskih komedija, "Djeveruše" su stvorene za vas. Glavni lik u filmu redatelja Paula Feiga je Annie (Kristen Wiig) koja postaje vjenčana kuma svojoj najboljoj prijateljici Lillian (Maya Rudolph) i pritom upada u razne nevolje. Nakon ovog filma odmah ćete poželjeti nazvati svoju najbolju prijateljicu.

 

3. "Magic Mike"

Odmorite oči na komičnoj drami Stevena Soderbergha o zgodnom Mikeu (Channing Tatum), mladiću s velikim planovima za budućnost koji za život zarađuje striptizom. Matthew McConaughey u ulozi vlasnika strip-kluba dodatan je motiv za gledanje, baš kao i Matt Bomer, Alex Pettyfer i Joe Manganiello.

 

4. "Zapravo ljubav"

Ako ste pomislili da je kultna romantična drama Richarda Curtisa stvorena samo za božićno vrijeme, prevarili ste se. Prepustite se šarmantnim likovima koje utjelovljuju Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Emma Thompson, Laura Linney, Bill Nighy i ostatak fantastične glumačke ekipe.

 

5. "Dnevnik Bridget Jones"

Filmska adaptacija istoimenog romana prati 32-godišnju Bridget Jones (Renee Zellweger) koja pokušava promijeniti svoj život nabolje, a stvari se zakompliciraju kada se nađe u neobičnom ljubavnom trokutu sa svojim šefom Danielom (Hugh Grant) i odvjetnikom Markom (Colin Firth).

 

6. "The Blind Side"

Biografska obiteljska i sportska drama o Leigh Anne Tuohy, dekoraterki interijera i supruzi bogatog biznismena, koja odlučuje udomiti i naposljetku posvojiti 17-godišnjeg Michaela. Sandra Bullock glavna je zvijezda ovog filma koji će vam osim osmijeha na lice izmamiti i pokoju suzu te vas podsjetiti da snaga ljubavi sve pobjeđuje.

 

7. "La La Land"

Ljubavna priča između jazz pijanista Sebastiana Wildera (Ryan Gosling) i glumice u usponu Mije Dolan (Emma Stone) oduševila je svijet 2016. godine. Romantični mjuzikl Damiena Chazellea iz 2016. godine osvojio je šest Oscara, uključujući one za najboljeg redatelja i najbolju glavnu glumicu.

 

8. "Billy Elliot"

Britanska plesna drama Stephena Daldryja o 11-godišnjem dječaku Billyju (Jamie Bell) iz radničke obitelji koji otkriva svoju ljubav prema baletu i nastavlja se baviti plesom unatoč protivljenju svog oca nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 

9. "Amelie"

Gledajući ovu luckastu romantičnu komediju sigurno ćete se zaljubiti u njegovu glavnu junakinju, sramežljivu konobaricu Amelie Poulain (Audrey Tautou), ali u čarobni Pariz. U filmu vas čeka dirljiva ljubavna priča i prizori snimljeni u čak 80 predivnih pariških lokala.

 

10. "Moje veliko grčko vjenčanje"

Popularna komedija iz 2002. godine kao stvorena je za gledanje u društvu obitelji. Kada se Grkinja Toula (Nia Vardalos) zaljubi u Amerikanca Iana i zaruči se s njim, njezina konzervativna obitelj počinje se protiviti njihovoj ljubavi jer su za zeta željeli – Grka. Ian mora proći kroz razne izazovne situacije da bi osvojio naklonost Touline obitelji.

 Piše: zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...