Ružičasti pun Mjesec pojavit će se u travnju 2021., a donosi nam veliku i sjajnu životnu transformaciju!

 

blood-moon_pun-ruzicasti-mjesec-travanj

Pun Mjesec pojavit će se na nebu 27.04., u 05:31:32 sati, u dubokom i misterioznom znaku Škorpiona. Njegova energija pomaže nam da promatramo stvari ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene. Donosi nam transformaciju, a energija Škorpiona pomaže da očistimo emocionalnu prtljagu, potiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osjećajima.

 

Lunarna energija je na vrhuncu tijekom punog Mjeseca, što dovodi do toga da se osjećamo energičnije, imamo intenzivne snove, budemo poletniji i motiviraniji da ostavimo loše iza sebe, a prihvatimo nešto bolje.

 

U travnju/aprilu pun Mjesec je poznat kao ružičasti pun Mjesec i pojavit će se na nebu 27.04. u dubokom i misterioznom znaku Škorpiona.

 

Ova Mjesečeva energija pomaže nam da promatramo stvari ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene.

 

Donosi nam transformaciju, a energija Škorpiona pomaže da očistimo emocionalnu prtljagu, potiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osjećajima.

 

Pun Mjesec formira opozicioni aspekt sa Suncem i uvijek se javlja u suprotnom znaku Zodijaka u odnosu na Sunce. Napetost između ova dva suprotstavljena planeta je ono što uzdrmava i pojačava naše osjećaje tijekom ovog perioda.

 

Moguće je da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osjećajniji i ranjiviji. Skloni smo intenzivnijim emocijama pa pazite da nemate burne reakcije.

 

Za razliku od mladog Mjeseca koji poziva na introvertnost i usamljenost, pun Mjesec je simbol socijalne interakcije, druženja i usmjeravanja energije na odnose i međuljudska pitanja.

 

Osim što osvjetljava nebo, pun Mjesec u Škorpionu osvijetlit će i naše umove. Pripremite se za val novih ideja i prilika. Vjerujte svojoj intuiciji.

 

Njegovo dodatno iscjeljujuće djelovanje donosi i motivacija da prekinemo s lošim navikama.

 

Pun Mjesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati.

 

Ovo je trenutak kada širite ljubav u sebi i prema sebi – krećete u život koji zrači svjetlijom energijom.

atma.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.