Novi trailer za deveti nastavak "Fast and Furious"

 

film_trailer_kino_premijera_uloge_franšiza_nastavak_fanovi_popularni_hit

Uoči početka prikazivanja 25. juna pokazan je drugi trailer za film F9 poznate franšize Fast & Furious. Film u kina stiže gotovo godinu dana nakon prvo zakazanog datuma u Americi, a to je bio maj 2020. godine (nakon pomicanja premijere zakazane još za april 2019. zbog pandemije),

 

Koa što možemo vidjeti u novom traileru za F9 pojavljuje se niz poznatih lica iz dosadašnjih nastavaka franšize, uključujući Dominica Toretta (Vin Diesel), Letty Ortiz (Michelle Rodriguez), Romana Pearcea (Tyrese Gibson), Teja Parkera (Ludacris) i Magdalene Shaw (Helen Mirren), prenosi Jutarnji.hr.

 

Kao što je otkriveno u prvoj najavi u F9 također imamo trijumfalni povratak Sung Kanga kao Han Luea, čiji se lik pretpostavlja mrtvim od filma The Fast and Furious: Tokyo Drift iz 2006. godine, činjenica koja je zahtijevala da se radnje filmova od četiri do šest u Fast & Furious franšizi postave kao prethodnice prije Tokyo Drifta kako bi se Kangu omogućilo da se i dalje pojavljuje u filmovima.

Također se vraća i Mia Toretto (Jordane Brewster), koja je izašla iz franšize u Furious 7 kad se njezin lik povukao zajedno s Brianom O’Connerom (glumio ga je Paul Walker do njegove smrti 2013. godine).


"Banda žestokih" suočit će se s Johnom Cenom, glumeći Jakoba Toretta, dosad neviđenog trećeg Torettovog brata, koji će se udružiti s Cipherom (zli haker Charlize Theron iz The Fate of Furious). Film F9 sada sa zakazanim datumom 25. juna u kinima širom SAD bit će prvi veliki hit koji će debitirati još od Teneta prošle jeseni.


Film također nikako nije kraj popularne franšize. Universal planira 10. i 11. film... Ono što je jasno nakon par minuta gledanja trailera, akcija je podignuta na još višu razinu, zakonima fizike se prkosi više nego ikad do sada, a čini se da je u igri i mnogo magnetizma.

radiosarajevo.ba

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.