Modna inspiracija: kako nositi haljinu s tenisicama

 

moda-fashion-haljine-tenisice-društvene-mreže-miss7-klix-zabava-druženje-lifestyle-žena-magazin-zadovoljna-savršena-žena

Dok je kod jednih spoj haljina i tenisica modna katastrofa u najavi, za druge je to rado viđen spoj. Ako pripadaš drugoj skupini zasigurno će te razveseliti tema našeg današnjeg članka. U njemu ti donosimo ideje za kreiranje stajlinga čiju osnovu čine upravo haljine i tenisice, a inspiraciju za njih smo, kao i mnogo puta do sada, pronašli na društvenim mrežama.

 

1. Tenisice i duga uska haljina

Duge haljine, kao i one koje sežu tik do gležnja smatraju se sjajnim odabirom za kombiniranje uz visoke tenisice. Naš favorit u ovoj rubrici su uske pletene haljine koji sjajno kombinirati uz visoke tenisice. A upravo su klasične crne starke jedan od nekoć megapopularnih modela tenisica koji ponovno osvaja modni svijet.

 

2. Tenisice i mini haljine

Suša suprotnost prvoj skupini su lepršave mini haljine, retro model koji će narednih mjeseci dobivati sve više pažnje. Prigodan je za kombiniranje s različitim modelima tenisica, a mi smo ga odlučile spojiti s onim platnenima.

 

3. Tenisice i voluminozna haljina

Ono što veže voluminozne haljine i tenisice je udobnost pa ne čudi što je upravo ova kombinacija omiljena mnogim damama. Uz njih sjajno pristaju jednostavne niske bijele tenisice.

 

4. Tenisice i košulja-haljina

Uz voluminozne haljine, sjajno uporište za kreiranje sportskih kombinacija s daškom elegancije može biti i ono kada tenisice spojiš s praktičnom košulja-haljinom. Bijele tenisice su i u ovom slučaju dobitna kombinacija!

 

5. Tenisice i traper haljina

Uz malu crnu, u ormaru je sjajno imati i jednu traper haljinu! Riječ je o praktičnom komadu koji može biti sjajna osnova kako zimske, tako i proljetne garderobe. Dodatan plus: pristaje uz različite modele tenisica.

 

6. Tenisice i slip-haljina

Društvene mreže osvojila je kombinacija robusnih tenisica i slip-haljine. Riječ je o spoju koji neće izazvati odobrenje velikog dijela ženske populacije, no na koji će se rado odlučiti dame koje vole dokidati uvriježena modna pravila.

miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...