Modna inspiracija: kako nositi haljinu s tenisicama

 

moda-fashion-haljine-tenisice-društvene-mreže-miss7-klix-zabava-druženje-lifestyle-žena-magazin-zadovoljna-savršena-žena

Dok je kod jednih spoj haljina i tenisica modna katastrofa u najavi, za druge je to rado viđen spoj. Ako pripadaš drugoj skupini zasigurno će te razveseliti tema našeg današnjeg članka. U njemu ti donosimo ideje za kreiranje stajlinga čiju osnovu čine upravo haljine i tenisice, a inspiraciju za njih smo, kao i mnogo puta do sada, pronašli na društvenim mrežama.

 

1. Tenisice i duga uska haljina

Duge haljine, kao i one koje sežu tik do gležnja smatraju se sjajnim odabirom za kombiniranje uz visoke tenisice. Naš favorit u ovoj rubrici su uske pletene haljine koji sjajno kombinirati uz visoke tenisice. A upravo su klasične crne starke jedan od nekoć megapopularnih modela tenisica koji ponovno osvaja modni svijet.

 

2. Tenisice i mini haljine

Suša suprotnost prvoj skupini su lepršave mini haljine, retro model koji će narednih mjeseci dobivati sve više pažnje. Prigodan je za kombiniranje s različitim modelima tenisica, a mi smo ga odlučile spojiti s onim platnenima.

 

3. Tenisice i voluminozna haljina

Ono što veže voluminozne haljine i tenisice je udobnost pa ne čudi što je upravo ova kombinacija omiljena mnogim damama. Uz njih sjajno pristaju jednostavne niske bijele tenisice.

 

4. Tenisice i košulja-haljina

Uz voluminozne haljine, sjajno uporište za kreiranje sportskih kombinacija s daškom elegancije može biti i ono kada tenisice spojiš s praktičnom košulja-haljinom. Bijele tenisice su i u ovom slučaju dobitna kombinacija!

 

5. Tenisice i traper haljina

Uz malu crnu, u ormaru je sjajno imati i jednu traper haljinu! Riječ je o praktičnom komadu koji može biti sjajna osnova kako zimske, tako i proljetne garderobe. Dodatan plus: pristaje uz različite modele tenisica.

 

6. Tenisice i slip-haljina

Društvene mreže osvojila je kombinacija robusnih tenisica i slip-haljine. Riječ je o spoju koji neće izazvati odobrenje velikog dijela ženske populacije, no na koji će se rado odlučiti dame koje vole dokidati uvriježena modna pravila.

miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.