Megan Fox: Životna priča nesvakidašnje glumice

 

megan-fox_celebrity_glumica_holivud_film

34-godišnja glumica Megan Fox proslavila se u filmu 'Transformeri', a od tada je uspjela postati seks simbol Hollywooda, glamurozna izopćenica iz svijeta filma te sad na koncu – rastavljena žena. Donosimo ti uzbudljivu životnu priču ove nesvakidašnje glumice


Plave oči, crna kosa, zanosno tijelo – u početku karijere holivudske glumice Megan Fox njezino joj je tijelo značilo sve. Zahvaljujući seksi izgledu proslavila se preko noći i u rekordnom roku od anonimke postala seks simbol nove generacije. Najveću joj je slavu donijela uloga Mikaele u filmu „Transformeri“, no sve je bilo bajno samo na površini. Naime, od samog početka svoje karijere Megan se našla u neugodnoj situaciji neprestane seksualne objektivizacije.

 

Na samoj audiciji za tu ulogu morala je prati Ferrari koji je pripadao redatelju filma Michaelu Bayu, koji ju je snimio na svom prilazu. Ulogu je dobila, no već u prvom tjednu snimanja suočila se s konstatnim uznemiravanjem i vrijeđanjem izjavama poput one da nije dovoljno lijepa. Od redatelja je dobivala upute kako samo treba biti seksi i i provokativna. U bilo kojoj prilici kada je pokušala razgovarati o svom liku i razvoju karaktera, rečeno joj je samo da se fokusira na to kako izgleda.


Sve to primijetio je njezin kolega sa seta Shia LaBeouf, kojemu je i više nego jasno bilo kako se Meghan zbog svega osjeća neugodno.


"Ova je djevojka iz potpune anonimnosti ubačena u ulogu koja pršti seksepilnošću ispred cijelog svijeta i ubrzo je proglašena najseksepilnijom ženom u Americi", izjavio je Shia i dodao kako mu je sasvim jasno zbog čega se tako osjeća.

Meghan je unatoč svemu snimila dva uspješna nastavka "Transformera", nakon čega je bila spremna riskirati i zauzeti se za samu sebe.


"Moja najveća greška zbog koje žalim jest ta što sam pomogla medijma da stvore lik iz crtića", priznala je Meghan. Nakon što je otvoreno progovorila o tome kako su se odnosili prema njoj na setu, dobila je otkaz i više nije bila dio popularne franšize. Štoviše, cijeli ju je Hollywood počeo izbjegavati pa je imala i problema s angažiranjem za nove uloge i pronalaženjem novih poslova. Zato se udaljila od svjetla reflektora i prihvaćala je manje uloge koje su bile po njezinu ukusu i svidjele joj se.

Uskoro se pojavila i u glazbenom spotu popularnog repera Eminema i Rihanne za pjesmu "Love the Way You Lie", a sav zarađeni honorar donirala je jednom skloništu za zlostavljane žene.

 

Nakon skandala sa sukobom na setu „Transformera“, Megan više nije ostvarila niti jednu veliku blockbuster ulogu, a njezina je karijera polako, ali sigurno počela zamirati. No, nju to inicijalno nije smetalo. Naime, zaljubila se i 2010. udala za dugogodišnjeg dečka Briana Austina Greena, zvijezdu jedne od najpopularnijih teen serija svih vremena, "Beverly Hills 90210". Megan Fox i Brian Austin Green upoznali su se 2004. na setu serije "Hope and Faith", a glumica je svojedobno rekla da ju je odmah privukao. No, unatoč tome što je na njega „pala“ kada je imala samo 18 godina, njihov je odnos pretrpio mnoge turbulencije i mnogo puta šokirao javnost.

 

Megan i Brian su bili u vezi prije nego što su se vjenčali 2010., a pet godina kasnije su objavili da su prekinuli. Prošlo je osam mjeseci od najave razvoda kada je glumica iznenadila viješću da je trudna. Nagađalo se tko je otac djeteta i Fox je uskoro otkrila da je riječ o Brianu. Zajedno su u konačnici dobili trojicu sinova, a javnost je uvijek intrigirao njihov odnos i to zbog toga što je među njima 13 godina razlike u starosti.


Green je 2017. progovorio o njihovom braku. "Brak je težak. Mislim da svatko treba raditi na njemu. Kada si dugo u vezi i braku kao mi i još imaš djecu, trebaš ići dan po dan", rekao je. No čini se da ipak nije išlo. Brian je viđen više puta bez vjenčanog prstena, a nedavno je i konačno došlo do rastave ovog turbulentnog braka.

Nakon 10 zajedničkih godina, došlo je do raspada sistema zbog nepomirljivih razloga, a sada su oboje krenuli dalje. Ono što je isplivalo u javnost je i činjenica da se ne slažu oko odgoja sinova, a Megan je javno i prozivala Briana jer na svakoj fotki na društvenim mrežama ističe kako je dobar otac, a ona tvrdi da je to laž. U svakom slučaju, sada oboje izlaze s drugim ljudima te su obiteljski život ostavili iza sebe. Megan je tako tijekom posljednjih mjeseci viđana s više različitih muškaraca na spojevima, no čini se kako se niti jedan nije zadržao u njezinom životu. Najduže je bila u vezi s glazbenikom Machine Gun Kellyjem no trenutno se ne zna mnogo o njihovom odnosu.


Sigurni smo da će i ona kad tad pronaći "onog pravog" koji će s njom ostati cijeli život i podržavati ju u svakoj životnoj odluci. Uostalom, tko se ne bi volio svakog dana buditi pored takve ljepotice?

zena.rtl.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...