Košulja-haljina: Savršen modni komad za svaki ormar, a za vas smo izdvojili najljepše high street modele

 

KOŠULJA-HALJINA_HALJINA_HIGH-STREET_MODA_PROLJEĆE_2021

Jedan od artikala za koji se često odlučujemo kada su pitanju poslovna ili dnevna, ležerna izdanja svakako je košulja-haljina.

 

Istovremeno udobna i svestrana, spomenuta izdanja će učiniti primjerenima i uz stilski odabrane modne dodatke, nakit i obuću biti siguran odabir za svaki dan.

 

U različitim dužinama, materijalima i bojama, košulja-haljina je dospjela na sami vrh must have komada kroz cijelu godinu. U  hladnijim mjesecima nosiva uz tople hulahopke, a s dolaskom proljeća i ljeta uz nju biramo baletanke, cipele s potpeticom i natikače. Ravnog ili asimetričnog donjeg ruba, ove i naredne sezone sigurno će biti čest outfit na street style sceni.

Uvijek prisutan cvjetni, animal ili prugasti uzorak biti će dovoljno upečatljiv oku da vam ponekad neće ni trebati dodatni detalji poput ogrlice ili naušnica. Jednostavne haljine na vezanje u čvor ili s pojasom od iste tkanine kroz radni tjedan će biti odličan dress code za uredske obveze. Uz blejzer ili maramu vaš look će biti primjeren i decentan. 

 HIGH STREET PONUDA


High street dućani su na svoje police izložili najljepše košulja-haljine u koje vrijedi investirati i ovog proljeća. Izbor je doista raznovrstan, od dugih haljina s ovratnikom na reveru do onih s drapiranim prsten detaljem na remenu. Izdvojili smo nekoliko modela za različite ukuse.











Piše: bonjour.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...