Proljetne street style kombinacije s pariških ulica

paris-france-fashion-france_fashion-women_power-style

Mnoge ljubiteljice mode inspiraciju za svoje nove kombinacije često potraže na Instagram profilima francuskih modnih influenserica. Francuskinje su i dalje na glasu kao najbolje odjevene žene na svijetu, a interes za njihovim stilom ne jenjava pa nije ni čudno da su toliko popularne.

 

Stil Francuskinja uglavnom se opisuje kao nenametljiv, ležeran i svevremenski. Prepoznatljiv francuski šik definira se kao jedinstvena jednostavnost odijevanja, stil koji se odupire jednosezonskim trendovima.


Izraz šik (frc. chic) nastao je od riječi chicard koja se sredinom 19. stoljeća u Parizu koristila kao žargonski izraz za otmjene ljude. Danas se najčešće se koristi kao sinonim za svevremensku eleganciju i sofisticirani stil. 


U modnom smislu očituje se u odabiru klasičnih odjevnih komada koji vas nikada neće razočarati i neutralnoj paleti boja s kojom nikada ne možete pogriješiti.


Provjerena odjeća umjesto prolazne - to je recept Francuskinja za odličan izgled kojeg se pridržavaju i prilikom kupovine.

 

Zavirite u našu galeriju, pogledajte proljetna street style izdanja francuskih influencerica i pronađite inspiraciju za neki novi stajling.
zadovoljna.dnevnik.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!