Ne možemo prestati gledati ovog zgodnog frajera kako izrađuje torte

 

torte-slastičar-desert-recepti-kuhinja-gastro

Teško je povjerovati da su ove torte stvarne


Svatko ima svoj guilty pleasure koji mu pomaže da se na kraju dana opusti i prestane misliti o brigama. Netko upali najdražu seriju iz djetinjstva, netko gleda vlogove poznatih YouTubera, a netko uživa u videima na TikToku i Instagramu.


Naša nova guilty pleasure opsesija je zgodni frajer koji izrađuje fantastično torte. Šalu na stranu, no Robert, kako glasi njegovo cijenjeno  ime izrađuje nevjerojatno lijepe torte.

@thesweetimpact

Ice Cream Cake. This has to be my favorite #cake #fyp #blackcreators #stepbystep #foryoupage

♬ original sound - The Sweet Impact

 

Robert vodi profil The Sweet Impact gdje redovito objavljuje svoje najnovije slatke uratke. Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da je Robert posve samouki slastičar. Zbog toga se njegove torte čine još nevjerojatnije.

Robert ima na TikToku ima preko milijun pratitelja, a pojedini videi imaju i po par milijuna pregleda. Aktivan je i na svim drugim društvenim mrežama, prvenstveno kako bi reklamirao svoje usluge izrade torti.


Ovaj samouki slastičar izrađuje od klasičnih torti za rođendane i druge razne proslave, do onih posebnih koje plijene poglede izgledom, ali i nazivima.


Robertov profil je savršena destinacija za sve ljubitelje slatkoga. Možda niste spretni poput njega, no tko zna, možda vas neka od njegovih torti inspirira za iduće ukrašavanje.
novilist.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO