Modni trendovi za proljeće koji podižu raspoloženje i prizivaju optimizam

 

fashion-trends_2021-fashion_2021-fashion_week-spring_trends-what_to_wear-spring_2021-spring_summer_clothes

Naravno, način na koji se odijevamo može imati ogroman utjecaj na to kako se osjećamo, a istovremeno odražavati šire promjene u raspoloženju, stoga ne čudi s obzirom na trenutačnu situaciju kako su se dizajneri odlučili usmjeriti na ono što nam zaista treba od mode. Postojala su dva pristupa - neki su stvorili nevjerojatnu, zarazno veselu odjeću da vrate radost u nove ulične trendove, a drugi su nam donijeli klasične komade koji izgledaju kao nastavak kolekcije udobne odjeće od prošle godine. Ipak, mi smo se orijentirali na ove prve, vedrih boja i zabavne. Zarina proljetna kolekcija pastelna je zemlja snova: Pogledaj koje smo komade izdvojili!

 

1. Prekrasne raskošne haljine

Ovakvoj lijepoj odjeći nije bilo mjesta u našim ormarima 2020. godine, međutim, dizajneri su optimistično zamislili fantastičnije haljine spremne za svaki povratak na planirana vjenčanja i večernje izlaske. Slojevi tila i raskošne haljine osvojile su nas na prvu.

S lijeva na desno: Mango; Zara; Reserved

 

2. Jarko ružičasta

Vidjeli smo more odvažnih, jarkih boja u mnoštvu tkanina i tekstura u najavama za proljetne kolekcije, no ružičasta boja se najviše ističe. Modni potrali i urednici odgovorno tvrde da je boja proljeća - roza.

 

S lijeva na desno: Stradivarius (Blejzer); Mango; Zara

 

3. Šareni printovi

Dugine pruge i jake boje postale su glavni motiv za 2021. godinu, kao simbol nade i optimizma. A što ih je više na hrpi, izgleda, to bolje. Stoga ne čudi što su šareni printovi zavladali modnim svijetom.

 

S lijeva na desno Mango (Hlače), Zara, Reserved

 

4. Mrežasto i s rupama

Tkanine u stilu ribarske mreže do sada su bile rezervirane samo za poneki ljetni kardigan; sad se mreže i rupice nose na svemu. Zavladale su već u rano proljeće, a nastavit će vladavinu i ovog ljeta. Ako ništa, barem nam neće biti previše vruće.

S lijeva na desno Zara, Stradivarius, Mango

 

5. Modni križanci

Popularni križanac jakne i košulje, shacket, već se dugo nosi, no sad kao da su "križani" predmeti postali ideja vodilja. Što na luđe načine izmjeniš ili primijeniš neki komad, to bolje: klasični Coco Chanel komplet pretvoren je u ljetni kompletić s kratkim hlačama, traper jakne spajaju se s balonerima, dva materijala različita uzorka u jedan novi komad, oversized pulover postao je haljina...

 

S lijeva na desno: Mango (prsluk, hlačice); Zara; Stradivarius (Suknja)

 miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!