Svaka jaka žena u prošlosti je imala jednog muškarca koji ju je učinio baš takvom

 

Ni jedna jaka žena nije rođena takva već ju je život takvom učinio. Cijeli njen život je bio pun uspona i padova, pun gubitaka i rastanaka.


Čak i kada osjeća bol, ona je najjača osoba koju ćete uvijek vidjeti nasmijanu. Ljubazna je i brižna i nikada nećete moći posumnjati u njenu snagu. Iako u njenim očima vidite odlučnost i snagu, nikada nećete znati koliko se ona žrtvuje da bi tako izgledala.


Jaka žena nikada ne prestaje vjerovati u ljubav, čak i ako je u prošlosti mnogo puta bila razočarana. Mnoge njene veze su bile promašaji u kojoj su muškarci željeli da je kontrolišu. Svaka jaka žena je u prošlosti imala bar jednog muškarca koji ju je učinio jakom.


Mislio je da će je slomiti, ali ona je posle njega postala jača i dokazala da sve može sama. Jaka žena se nikada ne predaje, ona uvijek ostaje vjerna sebi jer u dubini duše zna da zaslužuje više od mrvica koje su joj muškarci davali. Zbog toga se ona nikada ne odriče ljubavi.


Ona vjeruje da istinska ljubav postoji i da će se pojaviti neko ko će joj takvu ljubav pružiti. Do tada, ona će radije biti sama nego sa muškarcem koji je ne poštuje. Jaka žena zna snagu ljubavi i razumije da ranjivost nije loša osobina. Ona želi pružiti svoju bezuslovnu ljubav nekome ko je dostojan nje i njene ljubavi.


Naučila je da treba voljeti sebe i da ni jedan muškarac koji ne zna da je voli, nije dostojan njene ljubavi. Svaka snažna žena je u prošlosti pravila greške, ali je iz njih naučila važne lekcije. One su sada za nju prošlost i te greške ona neće ponoviti.


Svakoj jakoj ženi je potreban muškarac koji će joj dati ljubav, slobodu, poštovanje, dobrotu i razumjevanje, a kada dobije sve to, duplo će mu vratiti.
zenskikutak.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...