Najstrastveniji horoskopski znakovi s kojima svi žele biti za Valentinovo!

 

valentis_day-valentis_day_gifts-valentis_day_quotes-valentis_day_ideas-love-gifts_for_partner-passion_in_air-best_zodiac_signs_for_valentines_day

Strast, ako je pozitivno usmjerena, zapravo ja onaj začin koji daje boju i motivaciju nečem čemu osoba teži. Bez strasti je sve nekako ravnije, dosadnije. Jasno, ima strasti koje mogu biti i negativno usmjerene, pa je bitno da čovjek ima unutarnju kontrolu i zna odoljeti takvim iskušenjima.

 

Evo nekih astroloških pokazatelja po kojim možete prepoznati o čemu se radi. Strast je najčešće povezana s planetom Marsom koji je onaj zdravi, aktivator. Dobar Mars (u dobrim aspektima ili pak u vatrenim znacima), uvijek će osobi donijeti neku unutrašnju energiju koja budi strast.

 

Loš Mars (u izazovnim aspektima – kvadratima ili opoziciji, ali energetski potentnim znacima, poput vatrenih ili pak u Škorpionu ili Jarcu gdje je u egzaltaciji), dat će osobi jaku strast, ali često krivo usmjerenu, na neke moguće negativne postupke ili ponašanja. 

 

Potrebna je snažna introspekcija da bi se ovakvim aspektima stalo na kraj i ne učinilo neko loše djelo iz strasti. Ako ista osoba ima dobro postavljen Saturn i dobar Merkur, ona će pameću, kontrolom i razumom uspjeti nadvladati strastvena iskušenje i svoj strastveni potencijal moguće usmjeriti u konstruktivnom pravcu. 

 

Onda su tu i vatreni znaci (Ovan, Lav, Strijelac) koji svojom toplinom potenciraju strast. Ljudi koji imaju Sunce u tim znacima, ako je u dobrim aspektima, uvijek djeluju toplo, ugodno strastveno, spremni su za akciju i motivirani na neki svoj prirodan način za istu. 

 

Sve o najstrastvenijim horoskopskim znakovima, kako će se tko osjećati na Valentinovo, što je kojem znaku važno u ljubavi, ali i o poštovanju, smislu zajedništva, samostalnosti i samoći pročitajte u posebnom prilogu Ljubavni horoskop!

 vecernji.hr

 

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!