Najbolji zimski parfemi magičnih mirisnih aroma

 

parfemi-žena-drogerija-miris-božić-aroma

Razni mirisi pojavljuju se u našim mislima čim pomislimo na zimu. Nedvojbeno nam prvo pada na pamet Božić i drvenaste mirisne arome, kao i arome cimeta, jabuke, naranče, kuhanog vina i začina. One nam donose osjećaj topline i ugode, baš kao i omiljeni džemper zimi. Mogu postati poput pravog vremeplova i odvesti nas u naša sjećanja iz djetinjstva. Odmah se prisjećamo vremena provedenog kod kuće i obiteljskih okupljanja oko božićnog drvca. Bez obzira na to što vremeplov još nije izumljen, putovanje kroz sjećanja uz mirise je u potpunosti ostvarivo. Uz to je i prilično jednostavno! Samo trebate odabrati pravi miris koji će vam donijeti najbolji zimski parfemi sezone i magija će se dogoditi.

Ipak, zimski mirisi ne moraju uvijek nužno biti i blagdanski. Blagdani mirišu na cimet, pucketanje kamina i svježe kolačiće. No, zimski parfemi mogu biti i duboki, tajanstveni, vrlo slojeviti mirisi koji se polako razmotavaju i stvaraju osjećaj ugode bez obzira na sve hladnije temperature. Parfemi koji mirišu na zimu trebali bi biti topli i senzualni te u sebi imati dovoljno dugotrajnih aroma da bi se zadržali na vašem omiljenom džemperu. Bez obzira na to volite li gurmanske mirise koji podsjećaju na svježe ispečene kolačiće ili preferirate zimsku verziju svog cvjetnog favorita, u nastavku otkrijte koji su najbolji zimski parfemi 2020. godine.


Ellis Brooklyn Iso Gamma Super



Sana Jardin Jaipur Chant



Tom Ford Soleil Neige



Christian Dior Joy by Dior Intense



Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense



Twilly d’Hermès Eau Poivrée



Chloé Atelier des Fleurs Jasminum Sambac Eau de Parfum



Lancôme Idôle Eau de Parfum
journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...