Dražesni ukras... Djedica koji u trenu stvara blagdanski ugođaj u domu!

 

božić-djed-mraz-blagdani-merry-christmas-nova-godina

Ove godine zaljubljenici u Božić i blagdanske dekoracije ranije nego ikad prije počeli su ukrašavati svoje domove kako bi 2020. godinu što prije učinili barem malo sjajnijom i veselijom.


I trgovine su odavno napunile svoje police dekoracijama, a ako vaša potraga za ukrasima koji će vaš dom pretvoriti u božićnu oazu još nije gotova, jedna mogućnost je nabavka neodoljivog bradatog djedice.

Neke trgovine nazivaju ga Djedom Mrazom, neke patuljkom, a bez obzira koje ime nosi radi se o ukrasu koji je savršen dodatak za stvaranje blagdanskog ugođaja u vašem domu.

Malim bradatim čovječuljcima ispod šešira viri tek nos, a ovaj ukras će vas na prvi pogled osvojiti svojom simpatičnošću i vrlo vjerojatno vam izmamiti osmijeh na lice.


Da se radi o ukrasu kojeg mnogi vole vidjeti u svojim domovima, ali i poklanjati za blagdane znaju i trgovine. U našoj galeriji pogledajte dio njihove ponude.

Piše: zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...