Ovi horoskopski znakovi imat će najbolji Božić... Pogledaj jesi među njima!

 

božić-praznici-horoskop-horoskopski-znakovi

Zvijezde, odnosno horoskopski znak u kojem smo rođene, definiraju naše općenite karakteristike i osobine, ali  mogu itekako djelovati na naše svakodnevno raspoloženje. Ako si rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka, slobodno otvori bocu vina i nazdravi: očekuje te sjajan Božić.


Blizanci

Venera u znaku jarca zavladat će blizancima u prosincu te će im dati dodatnu porciju energije i ljubavi. Gostoprimstvo je blizancima osobito pri srcu. Uvijek žele da se svi dobro osjećaju te pripreme sjajnu zabavu. Međutim, kad blagdane provode „samo“ s partnerom, puni su strasti i vrlo su romantični. Blizanci vole božićno vrijeme te s djetinjastim nestrpljenjem očekuju Badnjak. Blizanci će jako uživati u ovim blagdanskim danima te će vrlo motivirano krenuti u novu godinu.


Lav

Lavovi će se za vrijeme Božića potpuno koncentrirati na svoju obitelj. U tome će im pomoći činjenica da je Saturn u znaku vodenjaka. Lavovi će biti tradicionalni te će se potruditi da ove godine sve bude savršeno i harmonično. Pri tome nemoj zaboraviti paziti na sebe te možeš biti ponosna na svoja postignuća i zapravo vrlo uspješnu godinu – usprkos svim nedaćama.


Vaga

Vage će već kod prvog Adventa biti pune veselog iščekivanja Božića i puno će razmišljati o tome. Razmišljat će i brinuti se da za blagdane ne dođe do prepirki. Međutim, možeš biti bez brige: kao i uvijek u takvim slučajevima, reagirat ćeš diplomatski te ćeš se pobrinuti za pozitivno raspoloženje. Za razliku od proteklih godina kad si bila pomalo melankolična, ove ćeš godine biti opuštena i sretna.


Jarac

Jarci će se ove godine pokazati u novom ruhu za Božić, jer su pod utjecajem Merkura. To znači da će za vrijeme božićnih blagdana trebati napustiti svoju komfornu zonu. Kad im to uspije, uživat će! Osobe rođene u znaku jarca morat će se baviti i drugim izazovima te podržavati svoje najdraže. Savjet: ostavi malo posao na miru i vidjet ćeš koliko ti puno mogu pružiti razgovori s prijateljima i obitelji.
miss7.24sata.hr

Budi najbolja verzija sebe !!!