Postat ćete ovisne o medu!

 

nuxe-kozmetika-med-njega-usne

Ultra hranjivi i obnavljajući balzam za usne s medom by NUXE kreira pravi buzzzzzz s 3 nova i neodoljiva limitirana izdanja za kolekcionare: BEE FREE, BEE HAPPY i WE LOVE BEES…


Bogate jantarne nijanse u 3 limited edition staklenke stavljaju naglasak na vrijedne kraljice košnica: pčele! Okusite slasni nektar njihove kultne formule s medom, koncentratom sastojaka prirodnog podrijetla sa snagom omekšavanja usana.


I još uvijek…

…izuzetno hranjiva formula s medom, obogaćena propolisom. Kultna formula ultrahranjivog i obnavljajućeg balzama za usne s medom sadrži koncentrat raznolikog blaga iz košnice.


Med, pčelinji vosak, uljni ekstrakt propolisa… prava apiterapija koja će vam izmamiti osmijeh na lice!


Sadrži i dragocjena biljna ulja te shea maslac za intenzivnu ugodu na usnama. Balzam je također dokazao svoje blagotvorno djelovanje, sa spektakularnim rezultatima na suhim i oštećenim usnama testiranima u uvjetima ekstremne hladnoće*:


Usne su nahranjene i umirene: +157%

Obnovljene usne: +136%

Njegovane usne: +154%

Njegova bogata tekstura koja se topi na usnama te prepoznatljiv prirodni miris s notama grejpa i limuna stvaraju u potpunosti neodoljivo iskustvo.

 NUXE I PČELE: MEDENI MJESEC KOJI TRAJE


Više od 10 godina NUXE podržava organizaciju Un Toit pour les Abeilles (Dom za pčele) sponzoriranjem košnica i razvojem kolonije pčela u regiji Vogezi u Francuskoj. Kao dio sponzorstva s muzejom Louvre pokrenutog 2018. godine, NUXE je postavio 6 košnica u srcu Pariza, na cvjetnoj livadi u Tuilerijskim vrtovima: na idealnom mjestu za podizanje svijesti među građanima Pariza i posjetiteljima o važnosti pčela u očuvanju bioraznolikosti na planeti.


NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te online putem ekskluzivne web trgovine Sophia.hr.
she.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...