ODVAŽITE SE NA PROMJENU: Pepeljuga plava veliki je trend jeseni i posebno laska brinetama

 

plava-kosa-trend-jesen-hair

Prema riječima svjetskih frizerskih stilista, takozvana pepeljuga plava boja je slatka i topa poput kose Disneyjeve princeze, izgledom odstupajući od hladnijih tonova plave, a ove jeseni slovi i za jedan od velikih trendova kada je riječ o bojanju kose


Poput boje maslaca, kremasta nijansa plave boje kose slovi za veliki jesenski trend i posebno će laskati brinetama i damama s kestenjastom bojom kose koje još uvijek nisu spremne za drastičniju promjenu imidža, a željne su promjene.


Kao najbolji primjer pepeljuga plave kose frizerski stilisti ističu 51- godišnju latino divu Jennifer Lopez koja je svoju prirodnu smeđu boju kose uspjela osvježiti s nekoliko tonova svjetlijim pramenovima koji čine veliku razliku u cjelokupnom izgledu, a isto tako idealan je odabir za plavuše koje požele promijeniti postojeći ton kose u misiji poboljšanja i transformiranja izgleda u jesenskim mjesecima.

Kako otkrivaju, pepeljuga plava boja kose za cilj ima dati svjetlost i potreban sjaj kosi, a budući da je to jedna od njezinih glavnih karakteristika, frizerski stilisti upozoravaju da ne smijemo zaboraviti brinuti o njoj pružajući joj potrebnu hidrataciju uz pomoć hranjivih maski za kosu, na način da spriječimo njezin blijed i jednoličan izgled nekoliko tjedana nakon bojanja.
tportal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...