Nijanse ruževa koje ćemo nositi ove jeseni

 

ČOKOLADNA-JESEN-KORALJNO-NARANČASTA-NIJANSE-RUŽ-NUDE-BOJA_ŠLJIVE-TAMNO_CRVENA-TON_KOŽE-TRENDI

Jesen je vrijeme kada svoje SPF balzame za usne mijenjamo za ruževe tamnijih boja. Donosimo nijanse ruževa koje će biti u trendu ove jeseni


Jesenja paleta boja već je zavladala gradskim ulicama. Odjeća i obuća, te modni dodaci u nijansama su zagasitih boja jeseni. Također, jesenje boje ove sezone igrat će glavnu ulogu i u make-up proizvodima. Jedan od glavnih proizvoda zasigurno je ruž, bez kojeg je ženska torba prosto nezamisliva. Sa ružem usne izgledaju ljepše, ženstvenije i zanosnije, stoga ne čudi posebna veza između žene i njenog neizostavnog make-up proizvoda, ruža.


Godišnja doba se mijenjaju, a isto tako i jesenski beauty trendovi. Ove jeseni zasigurno će biti u trendu nijanse ruževa u jesenjim bojama. Za ljubitelje prirodnog looka odlične će biti neutralne nude nijanse koje odgovaraju svim tonovima kože, dok će one željne malo smjelijeg izgleda usana moći uživati u koraljno narančastoj, boji čokolade i bordo crvenoj nijansi ruža, bojama koje podsjećaju na jesenje nijanse lišća. Boja šljive i tamno crvena boja ruža idealna je za postizanje upečatljivog i vamp izgleda za večernje izlaske i provode. Uglavnom, sve nijanse tematizirane jesenjom hranom bit će u trendu, a od ljetnog chica do jesenjeg glama dovest će vas samo u jednom potezu. Jedino što vam treba je jesenja nijansa ruža koja najbolje odgovara vašem tonu kože.


Izdvojili smo 4 nijanse ruževa koje će biti najviše u trendu i koje mogu krasiti vaše usne ove jeseni.


TAMNO CRVENA NIJANSA RUŽA


Tamno crvene usne su najlakši način da realizirate privlačan izgled za večernji izlazak. Imate li prozračan i svijetao ten, ova nijansa ruža će vam super odgovarati. Tamno crveni ruž bolje pristaje ženama sa punijim usnama, jer tamna boja ih vizuelno može dodatno suziti. On je sam po sebi glamurozan i upečatljiv, tako da bi ostatak šminke na licu trebao biti u minimalnim količinama. Ako volite duboke, tamne i dramatične usne, odlučite se za ovu nijansu ruža.


KORALJNO NARANČASTA NIJANSA RUŽA


Ovi ruževi najčešće imaju crvenkasti podton, bez imalo ružičaste, a boja se mijenja s obzirom na boju vaših usana. Topliji tonovi kože s tamnijim usnama trebaju birati toplije koraljne nijanse bez imalo pastelnog efekta, dok oni s hladnim podtonom trebaju posegnuti za ružičastijim nijansama. Samo pazite na teksturu ruža. Ako je previše mat, mogao bi djelovati preslično vašoj koži, a ako odaberete presjajnu verziju, mogla bi izgledati prenapadno za dan.


RUŽ U BOJI ŠLJIVE ILI TAMNOG BOBIČASTOG VOĆA


Ovo je idealna nijansa ruža za vamp look i večernje izlaske. Vašim usnama dat će dramatičnost i zavodljivost. Ako imate svjetliji ten, a tamnu kosu, ruž u bojama šljive ili tamnog bobičastog voća, poput kupine, bit će fantastičan odabir.


NUDE NIJANSE RUŽEVA


Iako je stigla jesen, ne moramo se oprostiti od nude nijansi ruževa koji su idealni za prirodni dnevni look. Bit će u trendu i ove jeseni, a pristaju svakom tonu kože, boji kose ili očiju. Ove nijanse ruževa naročito odgovaraju ženama blijede puti, najčešće s pjegicama i onima svijetle kože nešto toplijeg tona.

soeursmagazine.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...