I ove sezone pampas je ponovno apsolutni hit u interijerima

 

pampas-uredi_dom-interijer

Krenula je sezona pampasa – jedne od najomiljenijih biljaka u uređenju interijera.

SEZONA PAMPASA

Iako je pampas tijekom cijele godine apsolutni hit detalj pri uređenju interijera, jesen je njegovo godišnje doba. Upravo ga sada možemo posvuda kupiti i unijeti dašak divljine u svoje životne prostore. Svojom svijetlom bojom pijeska savršeno će se uklopiti u svaki interijer, bilo da dolazi u kombinaciji s modernim dizajnerskim namještajem ili dobrim vintage komadom. Možete ga kombinirati s ostalim cvijećem u različitim aranžmanima, a odlično će izgledati samostalno u vazi na podu. Pahuljasti cvjetovi ukrasne pampas trave mogu se kretati od svih nijansa bijele, sive, bež pa sve do nježno roze. Pampas će unijeti svježinu u vaš dom ali i uređenju dati onaj rustikalni moderni touch.

PAMPAS U KOMBINACIJI S PRIRODNIM MATERIJALIMA

Osim u domovima pampas se često koristi i pri uređenju drugih različitih interijera. Tako ćete nerijetko ove zanimljive biljke vidjeti u aranžmanima na vjenčanjima, u posebno dekoriranim prostorima pa čak i u eksterijerima. Poigrajte se nijansama pampasa, kombinirajte ih s drugim prirodnim materijalima i pridružite im druge biljke. Vaš prostor vizualno će dobiti sasvim novu dimenziju. Na ovim Instagram profilima potražite inspiraciju.

journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...