22 jesenske trendy manikure

 

nokti-nails-manikura-trendy-jesen
Bez obzira na godišnje doba, uvijek volimo imati lijepe i sređene nokte.


U proljeće se odlučujemo za pastelne boje, za ljeto lakove u veselim i jarkim nijansama, ali kad stigne jesen posebno se radujemo jer donosimo jesensku paletu i sve njene nijanse u opticaj. Baš kao što se mijenjaju boje u prirodi, odjeći, mijenjaju se i na našoj manikuri.

Ove jeseni slobodno eksperimentirajte sa bojama, posebno toplim jesenskim nijansama poput bordo, narančaste, smeđe, žute, zelene, zlatne...

Ovisno o vašim željama, u manikuri možete koristiti nekoliko boja ili se ograničiti na jednu od navedenih nijansi. Takav jesenski manikir izgledat će stilski i u skladu sa sezonom.

Akcenti u obliku oslikanog lišća, cvijeća ili bilo čega drugog što vam padne na pamet postat će upravo onaj chic detalj koji će vašu manikuru razlikovati od ostatka. Kako se manikura ne bi učinila predominantnom, oslikajte samo nekoliko noktiju, a ostatak obojite nijansom koja će se skladno kombinirati.

Ako i vi želite uroniti u atmosferu jeseni i proslaviti njene boje pronašli smo još nekoliko dizajna noktiju za koje smo sigurni da će vam poslužiti kao sjajna inspiracija.


Piše: bonjour.ba

Budi najbolja verzija sebe !!!