Ova tri horoskopska znaka svi mrze, ali oni su potajno najbolji

 

astrologija-horoskop-horoskopski-znaci-škorpija-lav-blizanci
Postoji mnogo predrasuda prema horoskopskim znakovima i mnogi će pasti u napast da vas procjene na temelju vašeg datuma rođenja, no nisu svi znakovi onakvi kakvi se čine 'na prvu'.


1. Lav

Stereotip:

Bijesni egomanijaci. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste zamisliti nekoga kako se muči dok nosi 12 vrećica iz kupovine, zaljubljeno gleda u svoj odraz i nadglašava vas u razgovoru.


Stvarnost:

Lavove potiče kreativno izražavanje. Sa Suncem kao vladajućom planetom, Lav se nada da će prenijeti svoju toplinu na druge kroz svoje brojne talente. Ovi velikodušni vatreni znakovi žele vas motivirati svojim riječima, pokretati vas svojom glazbom i oduševiti ekstravagantnom zabavom iznenađenja. I više im je stalo do toga kako ih vi vidite nego kako oni sebe doživljavaju. Lavovima je potrebna hrabrost da bi stalno bili u centru pažnje, ali trebaju i stalne potvrde da su omiljeni i prihvaćeni. Nemojte ih odmah osuđivati i zamislite, recimo, kako bi vama bilo da ste dali sve od sebe na karaokama i nitko vam nije pljeskao. Iza sve te njihove 'rike', horoskopski Lavovi samo su osjetljivi mačići kojima je potrebna dodatna ljubav.


2. Blizanci

Stereotip:

Dvolični brbljavci. Blizance prati glas da su toplo-hladni prijatelji koji će vam upropastiti planove, odati vaše tajne i cijelo vrijeme neće prestati pričati.


Stvarnost:

Ovaj zračni znak predstavljaju Blizanci i oni u svakom trenutku u glavi uistinu imaju toliko misli da je to dovoljno za dvoje ljudi. Ako vam se čini da se ne mogu obvezati, to je samo zato jer imaju previše toga na pameti. Zamislite nešto kao 25 obroka zaguranih u malu šalicu za kavu. Oni su optimistični i neprestano traže nova iskustva te će vam htjeti reći sve o sebi. Sjajne komunikacijske vještine Blizancima daje njihov planetarni vladar Merkur. I iako se možda čini kao da su oni brbljavci Zodijaka, oni su zapravo najbolji slušatelji. Blizanci su među najotvorenijim znakovima. Njihova prilagodljivost omogućuje im da se poistovjete i suosjećaju s bilo kim, bez ikakvih predrasuda i osuda.


3. Škorpion

Stereotip:

Filmski zlikovci. Škorpione se predstavlja kao tajnovita bića opsjednuta osvetom. Možete ih pronaći u tamnim i vlažnim pećinama kako planiraju vašu propast.


Stvarnost:

Svakako, Škorpioni su tajanstveni, ali to nije zato što imaju neke zlokobne i skrivene planove. Prije nego vam se otvore, moraju se osjećati sigurno. Prazni pogledi i neobičan humor štite Škorpionov duboki emocionalni intenzitet. Jednom kad utvrde da ste iskreni i pouzdani, njihova se hladna vanjska strana počinje topiti i puštaju vas u njihovo meko, empatično unutarnje carstvo. Škorpioni su toliko intuitivni da biste mogli pomisliti da vam čitaju misli. Ne zanimaju ih površne veze i velike zabave na kojima se vode plitke rasprave. Oni traže stvarne, intimne ljudske veze. A kad ih jednom pronađu, učinit će sve da zaštite one do kojih im je stalo.
hr.n1info.com

Budi najbolja verzija sebe !!!