Modno usklađen par koji se ne viđa se često. Zavladali su Cvjetnim trgom

 

fashion-men_with_style-women_with_style-couple-cute_couple

Muškarci uglavnom, ne svi, ne drže toliko do odijevanja kao žene. Pa tako često na gradskim ulicama možemo vidjeti lijepo odjevenu ženu, uređenu do zadnjeg detalja, a uz nju njezin dragi u japankama, bermudama i T-shirtu. Još i zgužvan, vizualiziramo sliku... Njemu nije važno, a nije izgleda ni njoj i neka je tako. Živjela sloboda! No, tim je ljepše vidjeti par čiji izgled nije toliko u raskoraku. Točnije nije uopće, baš su se lijepo posložili prije izlaska.

 

Inače, oboje su u dobrim outfitima za ovo prijelazno razdoblje prema hladnijim jesenskim danima. Boja koja dominira je topla smeđa boja, ni pretamna ni presvijetla, a glavni predmet dobar sako. Ona je odjenula sako-haljinu koja lijepo naglašava dekolte i otkriva gole noge. A na nogama... kaubojke od brušene kože u istom tonu. Jednostavan outfit sa samo dva komada.

 

On je crni outfit - gležnjače, poderane crne traperice i dolčevitu učinio zanimljivijim dodajući smeđi sako sličnog tona kao što je njezin. Oboje nose velike sunčane naočale (njezine su nam fantastične), a koliko su modno na istoj valnoj dužini govore  njihove torbice u stilu Louis Vuittona...

 

Sviđa li ti se outfit plavokose prolaznice, izdvojili smo nekoliko sličnih komada iz trgovina:...

S lijeva na desno: košulja-jakna (Zara); blejzer s pojasom (Mango); kožni sako; blejzer bez rukava (Mango)

 

Naravno, tu su i visoke čizme iz novih kolekcija high-street brenadova:

S lijeva na desno: Zara; H&M; Mango; H&M
miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!