Koja je biljka najbolja za vaš dom prema horoskopskom znaku?


bilje-horoskop-zabava-astrologija
Niste sigurni koji biljku odabrati? Vaš horoskopski znak bi mogao otkriti koja je savršena za vaš dom.

OVAN: FIKUS
Odvažni, dinamični i kompetitivni – samo su neke od osobina koje opisuju osobu rođenu u znaku ovna. Fikus puzavac (Ficus pumila), koji će prekrasno izgledati u svakom domu, biljka je koja će se hrabro penjati vašim zidom, ako mu dopustite.

BIK: HOYA KERRY  - "ZELENO SRCE"
Karakteristike ovog znaka su snaga, odanost i povjerenje. Zelena biljka u obliku srca je dobar izbor za ovaj senzualni znak horoskopa.

BLIZANAC: ZELENI LJILJAN - "PAUK BILJKA"
Ova je biljka poznata po tome što se jako dobro prilagođava svim prostorima. Puno ili malo svjetla, njoj je potpuno svejedno. Savršena je za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku, koji su poznati po svojoj nježnoj naravi, raznovrsnosti i prilagodbi.

RAK: MARANTA LEUCONEURA - "MOLITVENA BILJKA"
Osobe rođene u znaku raka su poznate po jakoj intuiciji, empatiji te su zaštitnički nastrojene prema ljudima koje vole, pa je ova biljka, poznata i kao „molitvena“ odličan izbor za njih.

LAV: TAMJANIKOVKA - BROMELIACEAE
Ovo su tropske biljke poznate po svojim prekrasnim listovima, što ih čini savršenima za osobe rođene u ovom znaku koji su dramatični, otvoreni i vatreni.

DJEVICA: FILODENDRON
Djevice su praktični ljudi pa je za njih idealan odabir biljka koja se lako održava a jedna od njih je upravo filodendron.

VAGA: SPATIFILUM
Diplomatski nastrojene, graciozne i pravedne, samo su neke od karakteristika osoba rođenih u znaku Vage. Ova biljka iz porodice ljiljana je za njih idealan odabir, a osim što su iznimno lijepe, brinu se za pročišćavanje zraka u domu.

ŠKORPION: ZLATNI PUZAVAC
Zbog strastvene prirode često ih se zamijeni za vatreni znak dok su oni ustvari vezani za vodu, pa je ova biljka koja obožava vodu dobar odabir za njih. Smatra se ona često biljkom prijateljstva, a tko je bolji prijatelj od jednog škorpiona?

STRIJELAC: MONSTERA
Otvorena i vesela narav Strijelca odlično se slaže s ovom neobičnom biljkom poznatom i kao „biljka švicarski sir“ . Slobodno je nabavite za dom ali pripazite ako imate ljubimce jer je za njih otrovna.

JARAC: KALANHOA - "VRAŽJI HRBAT"
Baš poput pripadnika ovog horoskopskog znaka, ova je biljka neovisna i ustrajna.

VODENJAK: KRUNICA - SENECIO ROWLEYANUS
Jedinstven i poseban izgled ove biljke savršeno odgovara ovom znaku kojeg krase iste osobine.

RIBA: CVIJET ZLATNE RIBICE - NEMATANTUS
Kreativnost i empatija su karakteristike ovog horoskopskog znaka, a ova biljka prekasnih narančastih cvjetova je idealan par za ove maštovite ljude.
ordinacija.vecernji.hr

Budi najbolja verzija sebe !!!