7 zlatnih pravila uspešnih i srećnih ljudi!

 


Za sve loše i za sve dobro u životu, jedni krivci smo mi sami

 

Život je pun uspona i padova, uspeha i razočaranja. Jedno od najvažnijih umeća u životu je znati ustati, sabrati se nakon pada i poći dalje.

 

Životna mudrost je pronaći balans i živeti u harmoni u svakom trenutku. Istinski srećni i uspešni ljudi se vode ovim pravilima.

 

7 zlatnih saveta koji će vam promeniti život čim ih primenite u svakodnevnom životu:

 

​​1. Sklopite mir sa svojom prošlošću. Ona može da uništi vašu budućnost. Prošlost ne određuje Vašu budućnost. Nju stvaraju vaša uverenja i postupci.

 

2. Šta drugi misle, to nije Vaš problem. Vredno je samo ono što je važno za Vas i šta Vi mislite.

 

3. Vreme leči skoro sve. Ožiljci nas čine ovakvima kakvi smo, objašnjavaju naš život i zato smo postali takvi. Naš zadatak je da budemo jaki.

 

4. Niko ne može biti uzrok vaše sreće osim vas samih. Ne gubite vreme i snagu u potrazi za zadovoljstvom, radujte se onome što imate.

 

5. Nemojte poredite svoj život sa drugima. Ne znate kakav je njihov put bio. Ako odbacimo sve naše probleme i gledamo ostalo, tada će naš život izgledati prosto lep.

 

6. Prestanite da previše razmišljate. Ne možete da znate odgovore na sva pitanja. Odgovora za sve nije bilo i neće biti nikada. To je odgovor. Samo to prihvatite i idite dalje.

 

7. Smejte se! Svi problemi sveta – nisu Vaš zadatak. Osmeh može osvetliti tmuran dan i učiniti život malo svetlijim. Osmeh, ponekad, može da promeni svet!

zenskikutak.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!