Novi način bojenja kose koji postaje veliki hit

 


Ovog proljeća nametnuta karantena mnogim ženama je poslužila kao izvrsna prilika da se poigraju s bojom svoje kose. Udijeljena nam je savršena šansa da isprobamo sve one lude boje o kojima smo uvijek sanjale. Vidjeli smo tako kako su i brojne slavne dame priklonile ovom razmišljanju pa je tako Katy Perry pokazala kako izgleda s narančastom kosom, a njezina kolegica Lizzo sa smaragdnozelenom, dok se dok se glumica Hillary Duff odlučila na modre pramenove.

 

Premda se posljednjih mjeseci život polako vraća svojoj uobičajenoj svakodnevici, sve je više dama spremno poigrati se s bojom kose. Ipak, za većinu je želja za drastičnim promjenama morala pronaći kompromis s uvriježenim kodeksima odijevanja koji vladaju na njihovim radnim mjestima. Kao idealno rješenje iskristalizirala se ideja o frizuri koja se temelji na kontrastu svijetlih i tamnih tonova.

 

View this post on Instagram

✂️ @justinemarjan

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) on

Direktna inspiracija za ovu frizuru koja je pokorila društvene mreže bila je pjevačica Dua Lipa i njezina kratka bob frizura u kojoj su prednji pramenovi obojeni u svijetlu plavu nijansu. Tako jednostavno, a tako efektno! No, takozvani trend bojenja kose u dva tona nije se zaustavio samo na prednjim pramenovima...

 

Također, kao jedna od inačica kontrastne frizure pojavila se i ona u kojoj se isključivo boji korijen kose.Ovaj trend idealan je za one koji žele značajnu promjenu, no pritom nisu sate i sate spremni provesti u frizerskom salonu. Pritom možeš sama odrediti koju ćeš dužinu kose od korijena nadalje obojiti u kontrastnu boju - jasnog pravila nema! Dok se neki odlučuju tek na tanku liniju uz sam korijen kose, drugi su u jarku boju spremni obojiti cijelu gornju dužinu kose.

miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!