Jednostave frizure koje možete napraviti za manje od pet minuta

 


Ponekad nemamo vremena za odlaske kod frizera ili dugotrajno sjedenje pred ogledalom kako bismo stilizirali kosu do savršenstva. Tada posežemo za ovom brzopoteznom klasikom koju može napraviti baš svaka dama.

  

Visoki konjski rep na stranu

Visoki konjski rep trenutačni je facelift. On izdužuje lice i produžuje cijelu figuru, a posebno dobro pristaje damama guste duge kose. Zagladite uvojke i podignite ih u visok rep te obuhvatite čvrstom gumicom za kosu. Želite li razigrati ovu frizuru, napravite visoki konjski rep na stranu, a uvojke začešljate prema naprijed.

 

Visoka punđa

Umjesto u konjski rep kosu skupite u glatku punđu te je učvrstite gumicom i ukosnicama po potrebi. Ova frizura izgledat će efektno za poslovno okruženje, ali i večernji izlazak.

 

Ležerna pletenica

Uredne i čvrste pletenice koje kreću od tjemena do vrha kose zahtijevaju dosta vremena i truda. Umjesto toga napravite ležernu varijantu za manje od pet minuta koja se preporučuje damama duge kose. Kosu začešljajte na jednu stranu i prema naprijed te počnite plesti pletenicu tek u visini brade. Ne samo da ćete brzo napraviti ovu frizuru, već vas i kosa neće zatezati u izlasku.

 

Niski konjski rep

Niski konjski rep je jedna od najlakših frizura koje možete napraviti. Dovoljno je začešljati kosu s razdjeljkom po sredini ili na stranu, zagladiti vlasi te ih gumicom pričvrstiti na potiljku. Niski konjski rep odlično je rješenje kada nemate vremena za pranje kose, a želite brzu i elegantnu frizuru.


Neuredne kečke-punđe

Umjesto u niski konjski rep, kosu možete podijeliti i na dva jednaka dijela te od njih napraviti kečke-punđe. Svaki rep zategnite gumicom pa ju zaokružite preostalom kosom u oblik punđe. Kako možete brzo napraviti neurednu punđu, pogledajte u YouTube tutorijalu laineymariebeauty.


zadovoljna.dnevnik.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!