Česti simboli u snovima koje nikada ne trebaš ignorirati



Kada naše tijelo spava, naša podsvijest je vrlo aktivna i pokušava nam prenijeti poruke.Psihoterapeut Jeffrey Sumber otkrio je moguće značenje nekih od češćih simbola koji se pojavljuju u snovima.

 

Kutija - skrivanje, tajne i razočaranje

Ako sanjaš kutije, ti nešto skrivaš ili se možda bojiš da se od tebe nešto skriva. Čak štoviše, ako u snu otvoriš kutiju, možda je to poruka da si spremna otkriti tajnu. Ako pogledaš u kutiju i vidiš da je prazna vjerojatno ćeš doživjeti razočaranje.

 

Padanje - nedostatak kontrole, opasnost i tjeskoba

Vrlo čest san je onaj u kojem se osoba osjeća kao da pada. To može značiti da osjećaš kako ti u svjesnom životu stvari izmiču kontroli. Možda se bojiš neuspjeha ili će se možda neki od tvojih rizičnijih životnih izbora vratiti na kraju da te "ugrize". Ako je pad ponavljajući simbol u snovima, to je vjerojatno dobar pokazatelj da se u svakodnevnom životu trebaš usredotočiti na borbu protiv anksioznosti, meditacijom ili jogom.

 

Mačka - ženstvenost, duhovnost i moć

Bez obzira jesi li ljubiteljica mačaka u svom budnom životu, to ne bi trebalo biti važno; mačke se mogu pojaviti kao snažni simbol u bilo čijim snovima. Tvoja ti podsvijest možda govori da stupiš u jači kontakt sa svojom ženskom stranom. To se lako može postići produbljivanjem odnosa sa ženama. Velika je snaga povezana sa ženstvenošću. Možda je samo vrijeme da prihvatimo to samopouzdanje. To čak može dovesti do svojevrsnog osobnog duhovnog buđenja.

 

Zubi - starenje, izgled i zdravlje

Mnogi ljudi koji su sanjali zube možda su osjetili nešto puno više slično noćnoj mori, pri čemu su im zubi pukli ili ispadali. Zubi simboliziraju strah od starenja, a možda čak i smrt. Sjajan način borbe protiv ovog straha je pokušaj življenja svakog dana punim plućima i vođenje pozitivnog života. Ovaj sam može biti i podsvjesna poruka koja ti govori da previše brineš o svom izgledu i nedovoljno o svom zdravlju. Napokon, ne radi se o tome kako izgledaš, već kako se osjećaš.

 

Kosa - seksualnost, status i sloboda

Ako sanjaš o kosi, vjerojatno imaš neke aspekte fizičkih odnosa koje moraš riješiti. Tvoja podsvijest ti možda govori da je vrijeme da prigrliš svoju seksi stranu.  Kosa također simbolizira želju za povezivanjem s drugim ljudima ili koje mjesto ti pripada u poslu i odnosima. Ako posebno sanjaš o dugoj kosi, težiš osjećaju slobode. Možda je vrijeme da ukloniš ograničenja koja ponekad postavljaš sebi.

 

Voda - ambicija, rizik i fluidnost

Voda pokazuje da si ili osoba koja voli riskirati ili težiš tome da riskiraš više. Imaš velike ciljeve, a tvoja podsvijest želi da ciljaš  Mjesec. Rizik ti se može činiti zastrašujućim, ali tvoji snovi ukazuju na to da si vjerojatno spremna na veliki rizik u novom području svog života. To može biti zastrašujuće, ali ne možeš dobiti ono što želiš, ako ne pokušaš. Ako sanjaš o vodi, voliš lakoću i prpošnost i  čezneš za danom kada će život biti jednostavan i ugodan.

 miss7zdrava.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!