7 pravila za ostvarivanje želja


univerzum-ostvarenje-želja
Ako želite da vam se želje ispune, uradite ovo

Ezoteričari veruju da će se naše želje ostvariti ako ih pravilno napišemo. Činjenica je da tornado od želja u našoj glavi, Univerzum ne može da shvati, a samim tim ni da ih ispuni. Stoga je neophodno da se fokusiramo, sagledamo ovih sedam pravila, zapišemo želje i one će nam biti uslišene:

1. Želja mora biti napisana…

Čitko, jasno, lepim rukopisom. Možda zvuči jednostavno, ali nije. Na primer: Ako napišete „Želim da imam svoj dom“, to jeste želja, ali nije jasna. Stoga morate biti precizniji u iskazivanju svojih želja.

2. Želja mora imati precizirano vreme

Veoma je bitno da napišete vreme kada želite da vam se želje ostvare. Na primer: „Želim da kupim stan u 2021. godini.“ Pre pisanja želje, dobro razmislite kada želite da vam se ta želja ostvari, a zatim pređite na treće pravilo:

3. Uvek pišite u prvom licu i nikad ne koristite negacije

Na primer: „Ne želim da budem siromašan.“ Univerzum ne shvata negativno značenje, stoga će vas učiniti siromašnim ispunjavajući vam ovu želju. Ispravnije je da napišete „Želim da budem bogat.“

4. Zabranite sebi da kažete „ne“ u bilo kom kontektu ili bilo koje poricanje

Kada pišete želje, dobro razmislite i fokusirajte se na želje. Opišite ih detaljno.

Kako da želje pretvorite u stvarnost i privučete pozitivnu energiju: Moćna vežba najpoznatijeg ruskog psihologa!

5. Pišite želje emotivno, dušom

Ako želite novi dom morate da ga opišete u potpunosti, počevši od lokacije, ulaza, broja prostorija do mesta gde ćete staviti vašu omiljenu vazu i td.

Veoma je važno da vaše želje ne nanose štetu drugim ljudima. Iz ovog postulata sledi pravilo broj 6.:

6. Ispunite želju molitvom

Kada ste već napisali svoju želju na papiru, molite se Bogu da vam se ispuni. Molitva će vam pomoći da se fokusirate.

7. Nikad se ne oslanjajte samo na svoje želje

Želje su jedno, dela su drugo. Poželite želju, ali se ne oslanjajte na to da će se ispuniti, te da vi ne morate ništa više da uradite po tom pitanju.
zenskikutak.rs

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO