Ovoga srpnja ‘IT’ boja laka za nokte je crvena s ljetnim pomakom


Ako ste ljubiteljica crvenog laka za nokte, dobro znate da ne postoji samo jedna univerzalna nijansa crvene boje. Postoje crvene koje su na bazi plave, crvene poput jabuke, crvene s tonovima narančaste boje i još velik broj drugih. I iako nema apsolutno ništa loše kod toga da se uputite do vaše najbliže drogerije i stojite ispred police s lakovima po 15 minuta, pitajući se koji je crveni lak za nokte dovoljno lijep, neproziran ili dugotrajan, kako bi odabrali pravi za kupnju, tijekom ljetnih vrućina većina ipak želi brze rezultate i lijepu manikuru koja će nam uljepšavati dane i za koju ne moramo brinuti hoće li trajati. Kako bi vam olakšali odabir boje ovo je ‘it’ boja laka za nokte za srpanj.



Kao i crveni ruž, crveni nokti su apsolutni klasik kada je riječ o manikurama, a prikladni su za nošenje tijekom cijele godine. Osim što je bezvremenski izbor zbog svoje odvažnosti, crvena je i elegantna i glamurozna, ali i savršena za svaki dan. Ona može upotpuniti bilo koji look. Upravo zato je crvena ‘it’ boja laka za srpanj. Radi se posebnoj nijansi crvene s primjesama narančastih i rozih tonova, a nesumnjivo će pristajati svakome tko ju poželi isprobati. U nastavku smo izdvojili devet lakova u ovoj hit crvenoj boji u ljetnom izdanju.








journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...