Omiljena kafa govori o Vašem karakteru


coffee-coffee_recipe-coffee_calories-coffee_beans-coffee_and_vanilla-nescafe-macchiato_coffe

Međutim, kafa nije samo navika. Izbor omiljenog kofeinskog napitka mnogo više govori o vama nego što ste mislili.

U zavisnosti od toga da li je volite toplu ili hladnu, sa koliko mleka i koji vam je omiljeni način ispijanja kafe, može da otkrijete koji ste tip ličnosti, slično kao i horoskop.

Espresso
Veoma ste prijateljski nastrojeni, komunikativni ste i lako se prilagođavate. Volite ukus prave kafe i kad je pijete volite da to bude mala količina, ali divnog ukusa.

Produženi espresso
Vi ste pravi entuzijasta koji voli da uživa u životu. Noćna ste ptica i nemate mnogo potrebe za snom.

Ledena kafa
Samopouzdanje i otvorenost su dve reči koje vas najbolje opisuju. Vi ne dozvoljavate da vam godišnje doba diktira šta ćete piti i kako ćete se ponašati. Volite da se igrate slamčicom, priznajte!

Kafa za poneti
Vi ste veoma ozbiljni i koncentrisani na ono što radite. Od onih ste ljudi koji veruju da svaki problem, ma koliko bio „vruć“, ima rešenje.

Kapućino
Mnogi vas vole i poštuju zbog vašeg toplog srca iako ste neretko zaboravni. Prijatelji vas često opominju da obrišete brčiće od pene s gornje usne.

Late (sa mnogo mleka)
Veoma često ste zamišljeni i neodlučni. U ovom svetu osećate se kao da ste okruženi nepoznatim, pa najradije igrate na sigurno.

Makijato
Vi ste pravi tradicionalista i svet posmatrate s rezervom. Trebalo bi da poradite na smislu za humor i da prestanete da mrzite brčiće od pene s kafe. Opustite se!

Moka
Vi volite provod i veoma ste kreativna osoba. Niste baš ljubitelj kafe, ali vam je potrebno nešto što će vas „podići“, pa improvizujete na taj način što se opredeljujete za ovu armotačnu kafu s čokoladom.

Turska kafa
Vi ste pametni ali volite i da pametujete, pa time nervirate ljude iz svoje okoline. Ne volite da žurite, imate svoje rituale i ne podnosite kada je neko nevaspitan.

Amerikano (kafa bez mleka)
Vaša narav je mirna, a vi ste jedna vrlo savesna osoba. Uživate u jednostavnim stvarima u životu kao što su poj ptica, piknik u parkiću ili šoljica tople kafe…
pressserbia.com

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!