Jeste li čuli za 'dupinovu kožu'? Ovaj novi beauty trend svakim danom ima sve više obožavatelja


ljepota-make_up-stil-koža-šminka-trendovi-njega-kože-izgled-sjaj
Novi trend šminkanja pod nazivom 'dupinov sjaj' opčinio je brojne beauty blogerice koje su oduševljeno prigrlile ovaj make up stil savršen za ljeto

Znate li što je 'dupinova koža'?

Ovaj je novi trend make upa potpuno osvojio modni svijet, a Instagram ljepotice rado su prihvatile ovaj način šminkanja kojim se postiže ljetna glatka koža koja izgleda kao da ste se upravo vratili s plaže okupani suncem.

Nakon kože poput 'stakla', 'dupinova' koža je stil koji će vladati ovoga ljeta. Osim sjaja, ovakva koža izgleda blistavo, vlažno i glatko poput dupinove.
Najvažnija osnova 'dupinove' kože 'je naravno vlaga. Proizvode za matiranje stoga treba izbjegavati jer umjesto svjetlucava i sjaja rade upravo suprotno, a naravno na kožu morate nanijeti dobru hidratantnu temu sa zaštitnim faktorom.
Poseban efekt 'dupinove kože' nastaje zahvaljujući korištenju tekućih highlightera na području jagodica.

Ne smijete zaboraviti niti na malo boje na obrazima uz pomoć rumenila kako bi se postigao svježi ljetni look s daškom glamura.
Dobar je savjet vizažista izbjegavanje make up proizvoda praškaste strukture koje treba zamijeniti s onim u obliku kreme. Vizažisti ističu kako je za ovaj luksuzni stajling dovoljno svega nekoliko proizvoda: tekući highlighter, malo kremastog rumenila i eventualno nešto sjajila za usne.

Poznata make-up zvijezda Mary Phillips ima još jedan savjet: preporučuje nanošenje nekoliko slojeva elemanata sa sjajem jer će to maksimizirati sjaj i dati koži blistavi look.
tportal.hr 

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO