Internet je poludio za ovom maskom za čišćenje lica od samo dva sastojka koja sigurno već imate u kuhinji…


maska-za-lice-kurkuma-med-bore-fleke-na-licu-čišćenje-lica
U moru beauty proizvoda koji obećavaju besprijekorne rezultate, malo koji može konkurirati onima na prirodnoj bazi. S dolaskom ljetnih dana kožu je potrebno pripremiti  za učestalo izlaganje sunčevim zrakama, a najbolji način za to je pomoću hidratizirajuće maske za lice. Beauty ovisnice poludjele su za jednom iz kućne radinosti čija priprema iziskuje svega nekoliko minuta i dva moćna sastojka koja sigurno imate u kuhinji. U nastavku doznajte kako je izraditi, koža će vam biti zahvalna…

Priprema kože za ljeto nije potpuna bez adekvatne njege lica, a najbolja maska je, ne sumnjivo, ona s prirodnim sastojcima.

Među mnogobrojnim receptima za maske možete izraditi u udobnosti vlastitog doma, internet je poludio za jednom od samo dva sastojka. Beauty ovisnice na Redditu kunu se da ova maske ublažava crvenilo, liječi upale i izglađuje bore.

Procedura je jednostavna: u jednakom omjeru pomiješajte med i kurkumu i dobivenu smjesu nanesite na lice, izbjegavajući područje oko očiju i usana. Držite je 15 minuta i dobro isperite.

Med je poznat po smirivanju upala, a kurkuma je učinkovit antioksidans koji će vam pomoći u borbi s aknama, pigmentacijom i nejednakom bojom kože.

Prije upotrebe nanesite malu količinu maske na zapešće kako biste provjerili reakciju kože i bili sigurni da neće izazvati iritaciju.

Napomena: Kurkuma koži daje blago žućkastu nijansu, stoga je nemojte raditi netom prije izlaska iz kuće. Najbolje bi je bilo nanijeti navečer i dobro isprati, kako bi žutilo do jutra izblijedilo i nestalo ponovnim umivanjem.
cover.style

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO