Govor Kijanu Rivsa o kojem ne prestaje da se priča: Mrzim ovaj svet u kojem muškarci oblače svoje žene kao prostitutke!


kijanu_rivs-govor-svijet-vrijednosti
Jedan od omiljenih glumaca širom sveta, Kijanu Rivs, ne eksponira se puno u javnosti, ali kada joj se obrati, njegove reči se dugo pamte.

Prenosimo deo govora Kijanu Rivsa koji je oduševio ceo svet:

"Mrzim svet u kojem muškarci oblače svoje žene kao prostitutke, otkrivajući sve što treba da bude sakriveno. Svet gde nema koncepta časti i dostojanstva.

Gde žene neće decu, a muškarci ne žele porodicu. Gde klinci sebe smatraju uspešnim dok se voze u kolima koja im je tata kupio. Gde neko sa malo moći ponižava sve ostale.

Gde licemeri viču da veruju u Boga, sa flašom alkohola u ruci i odsustvom razumevanja religije. Gde se skromnost smatra manom. Gde su ljudi zaboravili ljubav, već samo gledaju kako da se okoriste od partnera.

Gde momčići u klubovima ispijaju novac svojih roditelja uz primitivne zvuke i odvratne grimase, a devojčice se zbog toga u njih zaljubljuju.

Gde se muškarci i žene još dugo neće razlikovati i gde se sve to naziva slobodom izbora. Ja to jednostavno ne mogu da prihvatim.

Ja biram drugačiji put!"
stil.kurir.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...