Brzi i fini smoothie Katarine Madirazza


SMOOTHIE-ZDRAVI-DORUČAK-ŽIVOT-ZDRAVLJE-ZDRAVA-HRANA-VOĆE-POVRĆE-TIJELO
'Iako nisam jako stručna često ih volim raditi'

Katarina Madirazza, ex. Strahinić, hrvatska  je kazališna, filmska i televizijska glumica. Ubrzani tempo i 'leteći' način života često joj predstavlja problem, priznala nam je. Zbog posla i nedostatka vremena ne može se uvijek posvetiti zdravoj hrani i prehrani kakvu bi htjela imati.

Iako se jako puno kreće, planinari ili biciklira tu i tamo joj se zna zalomiti neki 'teški junk' poput hamburgera i sličnih, njoj najdražih, delicija. S druge strane, u sve to s vremena na vrijeme trudi se ukomponirati i zdrav život, a najlakši način za to je da ponekad umjesto masnog obroka popije svoj smoothie.

Smoothie je iznimno zdrav obrok pun voća, povrća, žitarica, dobrih vlakana i ostalih dodataka koje odlučite 'ubaciti' u blender. Možete kombinirati različite namirnice, a u principu uvijek će ispasti fino. Gotov je za svega par sekundi, a takav doručak možete ponijeti sa sobom i 'doručkovati' putem do posla u autu ili u hodu.

Glumica nam je otkrila koji je njezin najdraži smoothie i što sve od sastojaka koristi kako bi ispao čim finiji i zdraviji.Od sastojaka najčešće koristi:
·        jednu veliku bananu
·        čašicu jogurta (može biti grčki ili obični)
·        jedan ocijeđeni ili nasjeckani i ocijeđeni limun
·        jedna-dvije čajne žlice meda
Piše: story.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...