Doris Pinčić Rogoznica potvrdila razvod: "Već neko vrijeme nismo životni partneri ali i dalje smo prijatelji….!"


doris-pinčić-rogoznica-kraj-ljubavi-razvod-životni-partneri
Već neko vrijeme šuška se po gradskim kuloarima kako u braku Doris Pinčić Rogoznice i njezinog supruga Borisa Rogoznice ne cvatu ruže, a popularna voditeljica i glumica napokon se oglasila i pojasnila prirodu njihovog odnosa..

Doris Pinčić Rogoznica, glumica i televizijska voditeljica, potvrdila je danas da je prošlo već neko vrijeme otkako se razišla od svog partnera Borisa Rogoznice. Par već neko vrijeme ne nosi vjenčano prstenje, ali ni ne žive na istoj adresi. Ona je, navodno, nastavila živjeti u kući u predgrađe Zagreba, koju su kupili, kako su se prije nekoliko mjeseci ponosno pohvalili, bez kredita.
Uz emotivnu fotografiju na kojoj je par sa svojom djecom, voditeljica ‘Dobro jutro Hrvatska’ je na Instagramu napisala kraće pojašnjenje što je njezino prvo obraćanje javnosti otkako su počela šuškanja o razvodu.‘U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju.’, napisala je Doris Pinčić Rogoznica na Instagramu u opisu obiteljske fotografije, na kojoj se sretno osmjehuje u društvu supruga i njihovo dvoje djece.
Za ljubav između glumice, koja je tada bila iznimno popularna zbog uloge u seriji ‘Larin izbor’ i glazbenika doznalo se 2012. godine, kad su zajedno snimljeni na jednom koncertu u Zagrebu. Godinu dana kasnije vezu su okrunili brakom 6. rujna 2013. u katedrali sv. Stošije u Dorisinom rodnom Zadru. Na bajkovitom vjenčanju bilo je mnoštvo poznatih lica iz svijeta filma i televizije, a skladni par je u veljači 2014. dobio prvo dijete, sinčića Donata.
Uz obiteljsku sreću Doris je redala poslovne uspjehe i s vremenom postala jedna od najtraženijih voditeljica, kako na televiziji, tako i na radiju. Prije dvije godine na svijet je stigla i njihovo drugo dijete – kćerkica Gita. Baš u to vrijeme Doris je na Edward Bernays University Collegeu upisala diplomski studij komunikacijskog menadžmenta, nakon što je već iza sebe imala završenu Umjetničku akademiju u Osijeku.
cover.style

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...