CCC trendi cipele u boji koja će obilježiti sezonu koja dolazi!


Prva pomisao kad bi netko spomenuo ružičastu boju su djeca i djevojčice u kričavo ružičastoj odjeći i obući. No kao i sve druge boje, i ružičasta ima svoje nijanse. Neke od njih obilježit će sezonu koja dolazi!

Prve ljetne kolekcije donijele su bezbroj novih trendova i istaknule komade koji će obilježiti najtoplije dane koja dolazi. Kad je riječ o cipelama, prvim ljetnim kombinacijama dominirat će spoj klasičnih modela i najnovijih trendova, a u raskošnoj paleti boja i uzoraka jedna će se boja posebno istaknuti. Predstavljamo ti njeno veličanstvo: prljavo ružičastu, puder-ružičastu i ostale prijateljice te nijanse!


Apsolutno zanemarena i bespravno marginalizirana nijansa ružičaste oduševit će te na prvu. Prvo njeno divno svojstvo jest da je svijetla, a nije bijela. Bijelu boju ponekad je teško očuvati u prvotnoj bjelini, pa je puder-ružičasta nijansa odlično rješenje za prikrivanje sitnih nepravilnosti. Osim toga, dovoljno je svijetla da se savršeno uklapa uz bijele kombinacije. Tome u prilog ide i to što je ta nijansa slična boji kože, pa pristaje uz gotovo svu odjeću koju izvučeš iz ormara. 
S lijeva na desno: CCC DeeZee; CCC DeeZee; CCC Jenny Fairy

S lijeva na desno: CCC; CCC DeeZee; CCC Jenny Fairy

Treća odlična stvar jest da u prodavaonicama CCC možeš odabrati model kakav god ti odgovara i uživati u boji koju ćeš obožavati. Jednostavni i praktični modeli iz CCC-ove ponude donose neodoljivi spoj udobnosti i trendi izgleda koji će biti favorit za ljetne kombinacije, kako za ležerne tako i za poslovne te svečane varijante. Omiljena casual kombinacija traperica i T-shirta odlično će izgledati uz  balerinke i ravne sandale, a sandale s potpeticama svoje će mjesto pronaći u večernjim kombinacijama.

Ako si u potrazi za svojim omiljenim modelom, zaviri u ponudu brenda obuće CCC i pronađi svoj idealan par! U tijeku su odlična sniženja, pa ćeš sigurno pronaći povoljne cijene. Mi smo izdvojili svoje favorite. 
Od gore prema dolje: CCC Jenny Fairy; CCC DeeZee; CCC DeeZee

S lijeva na desno: CCC Jenny Fairy; CCC Jenny Fairy; CCC Jenny Fairy
miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...