3 najdraža make up looka koje ljetni dani obožavaju


Baš kao što je to slučaj s odijevanjem, dolazak ljetnih mjeseci osim u odjeći, označava i svojevrsne promjene u make up rutini. Topli ljetni dani vole prozračnost, no to ne znači da se morate odreći najdražih make up proizvoda, već ih samo primijeniti na ispravan način te kreirati divan make up koji će bez imalo razmišljanja odisati ljetnom svježinom i privlačiti brojne poglede!

Sada kad sa sigurnošću možemo reći da nam se životi polako vraćaju u normalu, nakon dugog 'make up free' perioda, pravi je trenutak da uzmete kist u ruke i poigrate se zanimljivim lookovima. Naime, kao što smo spomenuli, ljeto voli prozračnost, a kako biste to najjednostavnije postigli predlažemo da vaš dnevni make up bude kombinacija nude boja i bronzera. Nude nijanse savršen su odabir za postizanje ujednačenog tona lica koji nije napadan, no svejedno ističe ono najbolje. S druge strane, bronzer je tu da 'podigne' lice te mu pruži neodoljiv osunčani izgled.


Jedna od najvažnijih stavki prilikom kreiranja bilo kojeg make up looka jest korištenje ispravnih kistova. Proizvod mora savršeno prianjati uz lice, što znači da nije dovoljno poslužiti se starom metodom tapkanja prstima, nego posegnuti za specijaliziranim kistovima koji će posao odraditi besprijekorno. Upravo zato i najjednostavniji make up look zahtjeva nekoliko kistova, a dobra vijest je što brend kistova Noelle trenutno ima odličnu akciju u sklopu koje možete nabaviti atraktivne setove te na taj način olakšati nanošenje make upa.


Jednom kada imate sve potrebne kistove, slobodno se upustite u kreiranje nešto upečatljivijeg make upa koji je savršen za večernje ljetne izlaske. Naš favorit su naglašene oči, odnosno popularni smokey eyes efekt te istaknuti obrazi nešto neutralnijim rumenilom koje će lijepo konturirati lice na pravi ljetni, prozračni način, a sve uz pomoć kvalitetnih kistova koji će vam olakšati cijeli proces.


Kao posljednji make up look kojeg se ne odričemo niti ljeti, bez imalo razmišljanja je glamurozan tuš na očima i ženstveni crveni ruž. Riječ je o beauty klasiku koji nikad ne izlazi iz mode te uvijek jednako dobro izgleda bez obzira na godišnje doba. Ipak, 'izvući' željenu liniju tuša, kao i savršeno nanijeti crveni ruž, katkad može predstavljati pravi izazov, ali uz malo prakse i mirne ruke prijeko je potrebno imati kvalitetne kistove koji će uvelike olakšati nanošenje. Prije apliciranja samog make up proizvoda, na lice svakako nanesite primer kako bi koža bila zaglađena i kako bi proizvod ljepše i jednostavnije prianjao te vrlo brzo uživajte u nezamjenjivom make upu koji baš nikad ne razočara.


 fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!