Terrazzo uzorak za moderno uređenje doma


uredi-dom-terrazzo-uzorak-inspiracija
Terrazzo uzorak, retro motiv usitnjenih kamenčića, ponovno je u modi! Poznat je još od rimskog doba, a od onda se koristio isključivo za podove, fasade i zidove. Zbog svoje vizualne zanimljivosti preselio se i na namještaj te dekoracije za dom poput zavjesa, lampi, jastuka, šalica... Pastelne boje Terrazzo uzorka na dekorativnim predmetima slažu se uz gotovo svaku boju, a sjajno idu i uz materijale poput drveta i kamena. Poseban šarm dat će vašoj kupaonici, kuhinji pa čak i spavaćoj sobi i dnevnom boravku. Idealan je za sve one koji se vole igrati bojama i oblicima.

Terrazzo uzorak u bijeloj, ružičastoj i svijetlo plavoj boji ne privlači samo pažnju izgledom, već prostoru daje dojam udobnosti. Savršeno se uklapa u blagovaonicu zahvaljujući bezvremenskom dizajnu i bojama koje se lako usklađuju, a jednostavno se naglašava detaljima poput tanjura, šalica, zdjela ili stolnjaka. 
Dnevni boravak bi trebalo odisati udobnošću i stilom, zato u njemu posebnu pažnju posvetite malim detaljima. Zato su tu mekana deka i jastučići u terrazzo stilu. Za ugodniju atmosferu u dnevnom boravku, postavite zidni sat i sjenilo za svjetiljke, dok će mali ili veliki tepih ispod stolića za dnevni boravak učiniti prostoriju puno privlačnijom. 
Kod proljetnog dekoriranja ne zaboravite spavaću sobu. Za nju je stil Terrazzo odičan! U spavaćoj sobi pokušajte s novom posteljinom, jastucima i prekrivačem, a kao ukras za kraj, na toaletnom stoliću postavite i držač nakita u terrazzo uzorku. 
Ako želite da vaša kupaonica bude u skladu s trendovima, “omekšajte” je posudom za sapun, dozatorom tekućeg sapuna ili čašom za četkice za zube. 
Uljepšajte svaku prostoriju svoga doma ovim šarmantnim uzorkom i podignite ga na novu razinu.
jutarnji.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...